Liveblog

112-nieuws: fietser aangereden op rotonde • auto's botsen in Helmond

5 januari 2023 om 15:13 • Aangepast 16 januari 2023 om 14:44
nl
In dit liveblog hielden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Dit liveblog is gesloten.

Liveblog

20.18

Twee auto's gebotst

Op een kruising op de Europaweg in Helmond zijn twee auto's op elkaar gebotst. Beide bestuurders wisten op eigen kracht uit hun wagens te komen. Twee mensen moesten worden nagekeken in de ambulance, maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

FotoL Harrie Grijseels/SQ Vision.
FotoL Harrie Grijseels/SQ Vision.
17.36

Fietser gewond na botsing op rotonde

Een fietser is vanmiddag in Oss gewond geraakt na een botsing met een auto. De aanrijding gebeurde rond vijf uur op de rotonde van de Gerbrandylaan, Euterpelaan, Rossinistraat en Paganinistraat. De fietser is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de toedracht.

Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
15.39

Chaos na verkeersruzie: agenten lossen schot

Bij een dubbele arrestatie op de Bosschebaan in Den Bosch heeft de politie De politie heeft dinsdagmiddag twee mensen aangehouden in Den Bosch nadat een verkeersruzie nog verder uit de hand liep. Het opgepakte tweetal probeerde op de politie in te rijden. Agenten hebben daarbij een schot gelost.

LEES OOK: Chaos na verkeersruzie: auto rijdt in op de politie, agenten lossen schot

Foto: Bart Meesters/SQ Vision.
Foto: Bart Meesters/SQ Vision.
11.52

Man betrapt bij vernielen stadskantoor

Een 48-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden, omdat hij een ruit van het stadskantoor aan de Jacob Obrechtlaan heeft vernield. De man werd gistermiddag betrapt toen hij een steen gooide. Beveiligers gingen achter hem aan en een voorbijganger schoot te hulp. Uiteindelijk is de man door agenten aangehouden. Hij zit nog vast voor verder onderzoek.

11.41

Hennepkwekerij gevonden

Op de Voortsestraat in Sint Hubert is gisteren een hennepkwekerij ontdekt. De politie controleerde verschillende loodsen en vond een kwekerij met ongeveer 1300 planten. Alle planten zijn vernietigd en de politie doet verder onderzoek.

Foto: Politie_landvancuijk/Instagram.
Foto: Politie_landvancuijk/Instagram.
10.59

Brand kledingwinkel mogelijk aangestoken

De kledingwinkel in Oudenbosch waar in de nacht van woensdag op donderdag brand woedde, is in brand gestoken. Dat meldt de politie. Zij starten een onderzoek naar de brand. Twee gemaskerde personen zouden de brand hebben gesticht, zo blijkt uit verklaringen van getuigen.

LEES OOK: Kledingwinkel in brand gestoken, twee brandstichters gezien door getuigen

07.20

Overleden vrouw in het water blijkt noodlottig ongeval

De vrouw die gisteravond in het water belandde in Etten-Leur is door een noodlottig ongeval om het leven gekomen. Dat meldt de politie vanochtend. Onderzoek wijst uit dat er geen sprake is van een misdrijf.

Wachten op privacy instellingen...
03.40

Brand in kledingwinkel

In een kledingwinkel aan de Professor van Ginnekenstraat in Oudenbosch heeft afgelopen nacht een brand gewoed. De brandweer werd iets na half vier gealarmeerd. Kort na de eerste melding werd de brand opgeschaald naar een middelbrand. Twee blusvoertuigen en een hoogwerker kwamen ter plaatse.

De brand was snel onder controle. De brandweer heeft de kledingwinkel, omliggende panden en een huis boven de winkel geventileerd. Wat de oorzaak van de brand is, is nog niet bekend. Ook is niet duidelijk of er mensen gewond zijn geraakt bij de brand.

Foto: Christian Traets / SQ Vision
Foto: Christian Traets / SQ Vision
Foto: Christian Traets / SQ Vision
Foto: Christian Traets / SQ Vision
23.00

14-jarige opgepakt voor mishandeling

Een 14-jarige is gisteren opgepakt omdat hij verdacht wordt van mishandeling in Dongen. De verdachte zou op 20 december iemand hebben mishandeld op het Wilhelminaplein. De recherche van politieteam Langstraat heeft onderzoek gedaan naar de zaak. De 14-jare is gehoord en moet zich binnenkort voor de kinderrechter verantwoorden.

22.55

1100 cobra's ontdekt in huis: 24-jarige man opgepakt

Een 24-jarige man uit Boekel is opgepakt vanwege de vondst van meer dan 1100 cobra's. De politie ontdekte de grote hoeveelheid zwaar en illegaal vuurwerk in zijn woning.

De politie arresteerde de man al op 19 december van afgelopen jaar, maar maakte dit gisteravond pas bekend. Dat gebeurde in een Facebookbericht. Waarom dat zo lang duurde, is niet bekend. De recherche onderzoekt de zaak.

Wachten op privacy instellingen...
21.48

Fietser met openstaande celstraf opgepakt na overtredingen

Een man die een openstaande celstraf van dertig dagen had, is woensdagavond op een wel heel sullige manier tegen de lamp gelopen. In Oss zagen agenten de 30-jarige fietser over de Oostwal rijden. Omdat hij geen verlichting had en zijn telefoon vasthield, hield de politie hem staande. Daarbij bleek dat hij nog een gevangenisstraf had openstaan én dat hij nog 1700 euro aan boetes moest betalen. Hij is gelijk aangehouden.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!