Schokkende onthullingen bij ontuchtzaak, verdachten wijzen naar elkaar

17 januari 2023 om 17:44 • Aangepast 24 januari 2023 om 12:18
nl
‘Gevoelens van ontreddering, angst en verdriet’. Dat hebben de twee Limburgse verdachten in een Eindhovense ontuchtzaak veroorzaakt bij hun slachtoffers. De rechtbank in Den Bosch zei dit dinsdag op de eerste van de vier dagen die voor deze ontuchtzaak zijn uitgetrokken. Het tweetal wordt verdacht van ontucht met en het seksueel binnendringen van meisjes uit Eindhoven en omgeving. De slachtoffers waren een tot zes jaar oud toen ze werden misbruikt.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

Het tweetal wordt ook verdacht van het maken van kinderporno. Die zouden ze hebben verspreid en het beeldmateriaal in hun bezit hebben gehad. Het seksueel misbruik werd in juni 2021 ontdekt nadat de ouders van een toen 2-jarig meisje beelden uit de kinderkamer zagen, waarop ontucht met het kind te zien was.

Puur zakelijk
De verdachten, een vrouw van 54 uit Herkenbosch en een man van 59 uit Heel, keken elkaar tijdens de zitting geen moment aan en spraken puur zakelijk over elkaar. Nancy D. en Peter S. praatten ook vrij emotieloos over wat ze tussen september 2019 en eind juni 2021 zouden hebben gedaan met kinderen. Pas op het einde van de lange zittingsdag barstte de vrouw in tranen uit.

Uit de dossiers is gebleken dat zij het seksueel misbruik pleegde en dat de manier waarop zij te werk ging steeds gewelddadiger werd. S. wist ervan, was er getuige van of bekeek het videomateriaal van de ontucht terug. De rechtbank sprak van 'schokkende beelden'. Beide verdachten gaven elkaar de schuld wie het initiatief had genomen.

Ze ontmoetten elkaar in januari 2018 voor het eerst. Al snel kwam het tot SM. Zo moest de vrouw urine drinken en een wc-bril aflikken. Ook deelden ze hun interesse over seks met dieren en nazisme. Hij was de meester en de 'daddy', zij de teef en de hoer.

Fantasieën over seks met kinderen
Vrij snel fantaseerden ze over seks met jonge kinderen. In eerste instantie kwam hierbij de minderjarige dochter van de vrouwelijke verdachte in beeld. S. zou hebben verlangd naar ‘jong, vers vlees’. Tijdens de zitting bleek dat D. heeft geprobeerd om haar eigen dochter te drogeren. Het werd niet duidelijk wat zij en S. vervolgens met haar hadden willen doen.

Vanaf augustus 2019 liet D. zich inschrijven op datingsites om zo de fantasieën met S. in de praktijk te kunnen brengen. Terwijl de vrouw aan het oppassen was, werden de kinderen misbruikt. Op beelden is te zien dat één van de meisjes is geblinddoekt en dat slachtoffers werden bedreigd. Ook is te horen hoe een kind 'mama, mama' roept en dat D. grommende geluiden maakt. In een aantal gevallen is gebruik gemaakt van een dildo, een vibrator en een doktersset. Ook is te zien hoe D. zichzelf een aantal keren bevredigt.

'Ik deed het in opdracht'
De vrouw herhaalde wat ze in eerdere zitting zei: "Ik heb heel veel spijt. Voor mij hoefde het niet, ik deed het in opdracht en wilde hem niet kwijt."

S. dacht er heel anders over. Volgens hem wilde ze niet luisteren toen hij haar vroeg te stoppen met het misbruik. S. kon echter geen antwoord geven op vragen van de rechter waarom hij haar toch geen duimbreed in de weg legde, haar met opdrachten bleef overladen en dat hij zelfs een aantal keren masturbeerde bij het zien van de beelden. Ook stuurde hij minstens twee keer een foto van zijn stijve geslachtsdeel naar de vrouw. De zaak gaat donderdag verder.

LEES OOK:

Ontucht met zeven meisjes, verdachten staan vandaag voor de rechter

Ouders zeven misbruikte kinderen willen niet bij rechtszaak oppassers zijn

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!