Liveblog

112-nieuws: auto in brand bij huis • dronken man vliegt van de weg

21 januari 2023 om 20:27 • Aangepast 31 januari 2023 om 15:05
nl
In dit liveblog hielden we je zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Dit liveblog is gesloten.

Liveblog

20.24

Auto in brand voor huis in Roosendaal

Een auto is vanavond in Roosendaal door brand verwoest. Het vuur brak rond vijf voor half acht uit in de auto, die stond geparkeerd bij een huis aan de Saskiadonk. De opgetrommelde brandweer had het vuur snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat de auto zwaar beschadigd raakte. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

Foto: Christian Traets/SQ Vision.
Foto: Christian Traets/SQ Vision.
19.09

Dieseldieven slaan toe op carpoolplaats

Chauffeurs die hun vrachtwagen hebben geparkeerd op de carpoolplaats in Terheijden zijn het spuugzat dat dieven diesel uit hun trucks stelen. De afgelopen jaren werden er al duizenden liters brandstof uit de vrachtwagens gehaald en de dieven lijken steeds vaker toe te slaan. "Het is nog nooit zo extreem geweest als nu."

Erik Bezems is chauffeur en kent de parkeerplaats aan de Zeggelaan, aan de N285 en vlakbij de A59, erg goed. "Bijna elk weekend is het hier wel een keer prijs. Zeker sinds de brandstofprijzen zo omhoog zijn gegaan", legt Bezems uit.

Bij chauffeur Erik Bezems werd ook brandstof gestolen (foto: Omroep Brabant).
Bij chauffeur Erik Bezems werd ook brandstof gestolen (foto: Omroep Brabant).
18.00

Dronken automobilist vliegt van de weg

Een dronken automobilist is vanmiddag op de N2 bij Eindhoven van de weg gevlogen na een mislukte inhaalactie. De man zou veel te hard hebben gereden, na de inhaalactie stuurde hij te hard naar rechts. De automobilist belandde op een zandheuvel, ging over de kop en eindigde twee meter lager in de berm.

Volgens een 112-correspondent vond de politie de man staand in zijn auto met zijn hoofd uit het raam. De man is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De N2 was na het ongeluk afgesloten. Rondom de auto werden lege drankblikken en -flessen gevonden.

Foto: Rico Vogel/SQ Vision.
Foto: Rico Vogel/SQ Vision.
16.40

Wijkagent deelt emotioneel verhaal op Instagram

De Boxtelse wijkagent Hicham deelt een emotioneel verhaal op zijn Instagram-pagina. De agent was bij de herdenkingsdienst van de negentienjarige Lemya uit Boxtel, die op 6 januari verongelukte in Marokko. Hicham schrijft dat hij 'terugkijkt op een indrukwekkende dienst'.

Hij staat op de foto met de 6-jarige Yassin, het jongere broertje van Lemya. "Een echte held deze jongen! Een eer voor mij om Yassin gisteren te mogen ontmoeten tijdens de herdenkingsdienst van zijn zus in de Moskee in Boxtel", schrijft Hicham.

Wachten op privacy instellingen...
16.30

Man (23) uit Ravenstein scheurt over A50

Een 23-jarige automobilist uit Ravenstein is zaterdagmiddag door de politie staande gehouden, omdat hij veel te hard over de A50 bij knooppunt Paalgraven reed. "We konden geen snelheidsmeting doen", laat de politie in een bericht op Twitter weten.

Wel werd er een geluidsmeting gedaan: de auto zorgde voor 122 decibel aan geluid, terwijl 82 decibel is toegestaan. De bestuurder krijgt een boete van 450 euro.

14.28

File op A58 door ree in middenberm

Een ree in de middenberm van de A58 tussen Tilburg-Reeshof en Tilburg-Centrum Oost heeft zaterdag voor een korte file gezorgd in de richting van Breda naar Tilburg. Het beestje liep in de middenberm, waardoor de weg even was afgesloten. Er stond een file van vier kilometer.

04.44

Automobilist crasht in Tilburg

Een automobilist is afgelopen nacht gecrasht met zijn auto op de Enschotsebaan vlakbij de Kapitein Hatterasstraat in Tilburg. De bestuurder kwam uit de richting Berkel-Enschot en verloor bij het viaduct de macht over het stuur. De automobilist reed in de bocht tegen het talud vlak naast de zijkant van het spoorviaduct. In de auto zaten een man en vrouw. Zij zijn naar een ziekenhuis gebracht. De schade aan de auto is aanzienlijk.

01.35

Man met geschorst rijbewijs negeert rood verkeerslicht

Een automobilist heeft gisteravond een proces-verbaal gekregen nadat agenten zagen hoe die zich niets aantrok van een rood verkeerslicht in de Cereslaan in Oss. Het rijbewijs van de 24-jarige bestuurder bleek door het CBR geschorst te zijn vanwege rijden onder invloed. .

01.23

Automobilist vlucht voor politiecontrole

Een automobilist probeerde afgelopen nacht te vluchten voor de politie toen die hem wilde controleren op de Boschweg bij Schijndel. De man viel de agenten op vanwege zijn rijgedrag. De 21-jarige Bosschenaar ging er rennend vandoor, maar agenten vonden hem terug achter een paar struiken. In de auto werd een voorraad drugs ontdekt. De politie vermoedt dat het gaat om een dealer.

Wachten op privacy instellingen...
01.19

Hardrijder slipt bijna en wordt bekeurd

Een automobilist is afgelopen nacht bekeurd nadat een agent zag hoe deze veel te hard over de weg tussen Boxtel en Schijndel reed. De automobilist reed met een snelheid van zo'n 110 kilometer per uur, waar een maximumsnelheid geldt van 80 kilometer per uur. De agent zag de auto twee keer bijna slippen. "En dat bij een temperatuur van nul graden." Daarop zette hij de bestuurder aan de kant.

Wachten op privacy instellingen...
01.08

Brand verwoest sanitair bij asielzoekersopvang

Op landgoed Velder bij Liempde is afgelopen nacht brand uitgebroken in de tijdelijke opvanglocatie voor asielzoekers. Het vuur woedde in het gebouw waar de sanitaire voorzieningen waren. Deze ruimte is volledig uitgebrand. Toen de brandweer aankwam, sloegen de vlammen al metershoog uit het dak. De brandweer kon voorkomen dat het vuur zou overslaan naar andere gebouwen op het landgoed.

LEES OOK: Brand verwoest sanitair asielzoekersopvang: 'Vlammen sloegen hoog uit dak'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!