Liveblog

112-nieuws: auto in de sloot • rookalarm gaat af bij juwelier

22 januari om 19:42 • Aangepast 31 januari om 15:07
nl
In dit liveblog hielden we je deze zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.

Dit liveblog is gesloten.

Liveblog

21.10

Rookalarm bij juwelier

Bij een juwelier in Etten-Leur is vanavond het rookalarm afgegaan. Dat alarm is er om het inbrekers extra moeilijk te maken: zodra er wordt ingebroken komt de winkel vol rook te staan, waardoor eventuele dieven geen hand voor ogen meer kunnen zien.

Maar van inbraak was vanavond geen sprake; het was een vals alarm. Door de rook die vrijkwam, werd de brandweer gebeld. Die heeft de winkel gelucht. Waardoor het alarm is afgegaan, is onduidelijk.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision
Foto: Perry Roovers/SQ Vision
20.36

Vermiste vrouw is gevonden

De dementerende vrouw die in Boekel werd vermist, is weer terecht. Dat meldt de politie via Burgernet. Ze is in goede gezondheid weer gevonden.

19.40

Dementerende vrouw vermist

In Boekel is een dementerende vrouw vermist, dat meldt de politie via Burgernet. Het gaat om een vrouw van 62 jaar. Ze is 1.65 meter lang, heeft kort grijs haar en draagt een legergroene jas. Ze heeft zwarte laarzen aan en een bruine broek. De politie vraagt mensen die haar zien, om 112 te bellen.

19.37

Auto in de sloot

Een automobiliste is zondagavond met haar auto in de sloot beland op de Leijweg in Dorst. Ze moest uitwijken voor een tegenligger, raakte in de slip en belandde in de sloot. De brandweer kwam naar de plek van het ongeluk en heeft de vrouw geholpen met uitstappen. Ze raakte niet gewond.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
18.26

Vermist meisje is weer gevonden

Het 13-jarige meisje dat vanavond een poosje vermist werd in Goirle, is weer terecht. Het meisje is in goede gezondheid aangetroffen, zo laat de politie weten.

17.50

Meisje vermist in Goirle

Er is een 13-jarig meisje vermist in Goirle. Ze is 1.70 meter lang, donker blond/bruin haar. Ze draagt een zwarte jas met een capuchon en een bontkraag. En heeft een zwatre broek aan met witte sneakers en draagt twee kleine gouden oorbellen.

De politie vraagt mensen in een Burgernet melding om naar haar uit te kijken.

12.56

Tilburger mishandelt ex

Een 45-jarige Tilburger is vanochtend aangehouden in Goirle. Hij kwam vervelen bij zijn ex-vriendin en mishandelde haar. Het lukte haar de deur dicht te doen en de politie te bellen. Ambulancepersoneel heeft haar verzorgd. De man heeft een proces-verbaal gekregen. "Schroom niet ons te bellen in dit soort gevallen", benadrukt de politie.

11.50

Drie aanhoudingen in Best

In Best heeft de politie gisteren drie mensen aangehouden. Bij hen werden 32 sealtjes gevonden met vermoedelijk cocaïne en een blok hasj. Verder werd geld en werden negen mobiele telefoons in beslag genomen. De verdachten zijn vastgezet.

Wachten op privacy instellingen...
11.41

Nieuwe zoektocht naar vermiste man

De politie doet deze vandaag een nieuwe poging om het lichaam te vinden van de Roemeen die vrijdag in het water van het terechtkwam bij scheepswerf De Toekomst aan de Dwarsweg in Waspik. De politie zoekt bij het Oude Maasje. Specialisten zijn met een boot en sonarapparatuur op het water om te zoeken. Volgens Waalwijk.nieuws.nl is de Roemeen een medewerker van scheepswerf De Toekomst. Hij was plotseling verdwenen tijdens zijn werk aan een schip.

LEES OOK: Opnieuw zoektocht naar vermiste Roemeen in het water van het Oude Maasje

10.43

Brand op zolder van huis in Cuijk

Bij een huis aan de Zilverdoorn in Cuijk woedde vanochtend brand op de zolder. Die zou ontstaan zijn door de ketel. Volgens de brandweer is dit niet de eerste keer dat er brand is ontstaan door dit type ketels. De brandweer heeft de brand geblust met een schuimblusser. Salvage is ingeschakeld vanwege de schade.

De brand woedde op de zolder van het huis aan de  Zilverdoorn in Cuijk (foto: SK-Media).
De brand woedde op de zolder van het huis aan de Zilverdoorn in Cuijk (foto: SK-Media).
10.30

Ravage op A16

Vanwege een ongeluk met twee auto's en een pijlwagen is de A16 van Rotterdam richting Breda afgesloten. Het ongeluk vond rond halfzes plaats bij Moerdijk. De pijlwagen stond op de vluchtstrook vanwege de afsluiting van de A17. Bij het ongeluk zijn meerdere mensen gewond geraakt. Vanwege de ernst van de situatie werd een traumaheli opgeroepen. Het verkeer richting Breda het advies om te rijden via Gorinchem. Verkeer richting Antwerpen wordt via Bergen op Zoom gestuurd.

LEES OOK: Drie gewonden na ongeluk met twee auto's en pijlwagen op A16

08.17

Minder treinen vanwege wisselstoring

Tussen Breda en Roosendaal reden van acht uur tot kwart voor elf vanochtend minder treinen vanwege een wisselstoring. De extra reistijd bedroeg meer dan dertig minuten.

06.33

Paarden op de weg in Bergeijk

In Bergeijk liepen afgelopen nacht enkele paarden op de weg liepen op de Witrijt. Toen agenten aankwamen, renden de dieren direct weg, een willekeurig weiland in. "We hebben ze voor het laatst gezien vlakbij het Hof van Heden. Omdat wij niet weten wie de eigenaar is hebben wij niemand in kennis kunnen stellen. Ben of ken je de eigenaar? Laat het even weten!"

05.56

Inbrekers veel actief in De Kempen

De laatste weken zijn inbrekers erg actief in De Kempen. Met name Veldhoven, Reusel, Bergeijk en Best. "Ze slaan vooral aan het eind van de middag en vroeg in de avond toe, via de achterkant van huizen", waarschuwt de politie op Facebook.

Wachten op privacy instellingen...
05.51

Dumping bij Waalwijk

In de berm van de Meidoornweg tussen Waalwijk en Sprang-Capelle is gisteren afval van een wietkwekerij gedumpt. Op Facebook spreekt de politie de dader rechtstreeks aan. "De wiet had je waarschijnlijk al verkocht. Had je met dat geld ook even naar de stort of oudijzerman kunnen rijden. Of vond je dat te riskant? De transformatoren, kappen, lampen, koolstoffilters, waterslangen, kweekbakken en zelfs het schakelbord waren keurig verpakt in grote tassen en vuilniszakken. Je koos ervoor om er snel vanaf te zijn. De natuur in, onder het witte sneeuwlaagje. Weet je zeker dat je adres niet te herleiden was? Of ga je nu toch twijfelen? Wellicht zien we elkaar snel."

Wachten op privacy instellingen...

03.13

Automobilist botst op boom

Een automobilist is afgelopen nacht gewond geraakt bij een botsing in de Sonniuswijk in Son. Hij raakte rond twee uur een boom langs de weg. Vervolgens kwam zijn auto aan de rechterkant van de weg in een greppel tot stilstand. Op aanwijzing van opgeroepen ambulancemedewerkers lukte het de automobilist om uit de auto te komen. De man is naar een ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt of de automobilist onder invloed was.

02.04

Autobrand in Waalre

In de Laan van Diepenvoorde in Waalre is afgelopen nacht rond een uur een auto uitgebrand. Die was geparkeerd op de parkeerplaats vlakbij het Bastion Hotel. De brandweer was snel aanwezig, maar kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. Hoe de auto vlam kon vatten, wordt onderzocht.

01.11

Hardrijder is rijbewijs kwijt

Een automobilist moest afgelopen nacht zijn rijbewijs inleveren op de A16 bij Breda. Hij werd betrapt toen hij met een snelheid van meer dan 200 kilometer per uur over de weg reed. Daar gold op dat moment een maximumsnelheid van 130 kilometer per uur. De bestuurder kreeg een proces-verbaal. Om verder te rijden moest de automobilist een andere bestuurder regelen.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone