Liveblog

112-nieuws: vechtpartij in centrum van Oss • vader en zoon in cel

29 januari om 20:20 • Aangepast 27 februari om 01:23
nl
In dit liveblog hielden we je deze zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten

21.43

Politie zoekt getuigen van ongeluk

De politie is op zoek naar mensen die en zwaar verkeersongeluk hebben zien gebeuren op 27 januari op de rotonde van de Stokhasseltlaan en de Dirigentenlaan in Tilburg. Een 76-jarige vrouw werd rond kwart over twaalf 's middags door een auto aangereden en raakte zwaargewond. De auto is doorgereden in de richting van het Verdiplein. Het gaat waarschijnlijk om een rood/paarse Renault Clio met schade aan de voorkant.

20.17

Vechtpartij in centrum Oss

Op de Heuvel in Oss is vanavond een vechtpartij geweest. In eerste instantie werd een steekpartij gemeld, maar later bleek dat er geen wapens in het spel waren. Er raakte niemand gewond. In het centrum van Oss vieren vanavond honderden mensen het Klunen, de aftrap van carnaval.

Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
19.06

Man vermist in Best

Een 41-jarige man is vermist en wordt gezocht bij de Eindhovenseweg Zuid in Best.

Wachten op privacy instellingen...
18.16

Brandje in geparkeerde auto

Bij de Bosscheweg in Boxtel merkte een voorbijganger rond half zes rook in bij een geparkeerde auto. De brandweer werd ingeschakeld en haalde uiteindelijk smeulende resten uit de auto. De brandweer checkte met een warmtebeeldcamera hoe hoog de temperatuur van de auto was. Omdat de temperatuur van de bodemplaat heel hoog was, werd de auto vervolgens met water gekoeld.

Foto: Sander van Gils/SQ Vision.
Foto: Sander van Gils/SQ Vision.
Foto: Sander van Gils/SQ Vision.
Foto: Sander van Gils/SQ Vision.
14.20

Arrestaties bij familieruzie in Geldrop

De politie heeft bij een ruzie in de relationele sfeer twee tot vier mensen opgepakt. Verschillende familieleden kwamen met de auto naar de Dommeldalseweg in Geldrop vanwege onenigheid. De ruzie vond op straat plaats.

LEES OOK: Familieruzie op straat loopt uit de hand, verschillende arrestaties

11.51

Vader en zoon in cel na vechtpartij

De politie heeft een vader (45) en zoon (20) afgelopen nacht aangehouden na een vechtpartij op de Heuvel in Tilburg. Agenten hielden eerst de vader aan. Die bleef maar mensen aanvallen, ook toen agenten hen uit elkaar wilden halen. Hij weigerde ook te luisteren naar de agenten. Die gebruikten daarop hun stroomstootwapen. Daarop reageerde zijn zoon agressief. Ook hij luisterde niet naar de agenten en daarop werd ook hij gearresteerd.

11.30

Dollemansrit over A59

Een 27-jarige automobilist uit Dordrecht maakte het zaterdag wel heel erg bont op de A59 tussen Waspik en Waalwijk. Agenten zagen hem met een snelheid van meer dan tweehonderd kilometer per uur over de weg racen. Op de Maasroute gold op dat moment een maximumsnelheid van honderd kilometer per uur. Agenten lieten de bestuurder stoppen en lieten hem zijn rijbewijs inleveren.

LEES OOK: Man racet met meer dan 200 kilometer per uur over A59 en is rijbewijs kwijt

11.10

Man (71) zwaargewond na mishandeling

Een 71-jarige man is zaterdagavond zwaar mishandeld door twee inbrekers bij een huis aan de Boudewijn Drenkwaartlaan in Willemstad. Hij raakte ernstig gewond en is in een ziekenhuis opgenomen. Buurtbewoners zagen de vermoedelijke inbrekers rond zes uur 's avonds. Ze belden 112. Maar twee mannen, onder wie de 71-jarige, besloten poolshoogte te nemen in de steeg achter het huis. Ze stuitten daar op de twee verdachten. Na de mishandeling gingen de verdachten ervandoor in een auto.

LEES OOK:
Man (71) zwaargewond na mishandeling door betrapte inbrekers

09.57

Alcoholcontrole Eersel en Reusel


Aan de Stokkelen in Eersel en in de Wilhelminalaan in Reusel is gisteravond een alcoholcontrole gehouden. De politie deelde vijftien bekeuringen uit aan mensen die geen verlichting op hun fiets hadden. Twee bekeuringen werden uitgeschreven aan mensen die aan het bellen waren op de fiets en een vanwege bellen in de auto. Een andere automobilist kreeg een boete omdat die reed onder invloed van alcohol en drugs. Deze bestuurder weigerde mee te werken. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Wachten op privacy instellingen...
08.58

Ongeluk op A17

Het verkeer moest vanochtend rekening houden met problemen op de A17 van Roosendaal richting Dordrecht. Daar gebeurde rond kwart voor negen vanochtend een ongeluk bij Stampersgat.

01.48

Botsing nadat wiel breekt van auto

Twee auto's zijn gisteravond zwaar beschadigd geraakt bij een botsing op de A59 van Den Bosch richting Waalwijk. Een automobilist raakte rond twaalf uur de macht over het stuur kwijt nadat een wiel van zijn auto afbrak. Daarop raakte hij de andere auto. Verschillende hulpdiensten werden opgeroepen, maar de verwondingen van de betrokkenen vielen mee. Niemand hoefde naar een ziekenhuis gebracht te worden. De weg werd wel enige tijd afgesloten.

Het ongeluk op de A59 ontstond nadat een wiel afbrak van een auto (foto: Bart Meesters).
Het ongeluk op de A59 ontstond nadat een wiel afbrak van een auto (foto: Bart Meesters).
01.35

Brand in Breda

Aan de Houtmarkt in Breda woedde gisteravond brand aan de achterkant van een huis. Het vuur werd rond halftwaalf ontdekt. Rond een uur was het vuur onder controle. Er raakte niemand gewond bij de brand.

01.14

Vrachtwagen langs A58

Een vrachtwagenchauffeur die zijn vrachtwagen had geparkeerd op de vluchtstrook van de toerit naar de A58 bij Gilze is daar afgelopen nacht weggestuurd door een weginspecteur van Rijkswaterstaat. Daar parkeren is namelijk verboden.

Wachten op privacy instellingen...
01.10

Vrachtwagenchauffeurs weggestuurd

Drie vrachtwagenchauffeurs zijn afgelopen nacht weggestuurd van de toerit naar verzorgingsplaats Streepland langs de A16 bij Zevenbergschen Hoek. Een weginspecteur van Rijkswaterstaat zag dat ze daar hun vrachtwagens hadden geparkeerd en dat mag daar niet. Daarop wekte hij de bestuurders en liet hij hen de vrachtwagens wegzetten.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone