Ruud van Nistelrooij aangeslagen na nieuws Thijs Slegers: ‘Een mokerslag’

3 februari 2023 om 13:23 • Aangepast 3 februari 2023 om 17:09
nl
Bij PSV stond de wereld donderdag even stil. PSV-woordvoerder Thijs Slegers maakte die dag bekend dat hij ongeneeslijk ziek is. En dat nieuws zet alles even in perspectief in en rondom Eindhoven.
Profielfoto van Yannick Wezenbeek
Geschreven door

Ruud van Nistelrooij slikte één keer kort voordat hij antwoord gaf op de vraag hoe het nieuws van Thijs Slegers is ontvangen bij PSV. “We zijn allemaal aangeslagen na dit nieuws. Dit komt aan als een mokerslag en we moeten dit goed verwerken. Het is moeilijk in te beelden hoe het voor Thijs en zijn familie is nu de doktoren niets meer voor hem kunnen doen. Het is zeer verdrietig nieuws", zei hij tijdens de persconferentie voor de wedstrijd tegen Feyenoord, deze zondag.

"Voetbal is dan de belangrijkste bijzaak."

Een paar dagen eerder was er nog volop stress bij PSV vanwege de deadline van de transferperiode. “Maar zulk nieuws zet dat allemaal ook in perspectief. In het leven gezondheid het belangrijkste", zei Van Nistelrooij. "Voetbal is dan de belangrijkste bijzaak.”

Van Nistelrooij is vol lof over de voorlichter: “Zijn positiviteit en levenslust inspireren iedereen. En ook hoe hij zich nu opstelt, is bewonderenswaardig.”

Afsluitend geeft de oud-spits nog maar eens aan hoe hard de klap is aangekomen binnen de club. “Het is een dreun. Veel spelers hebben nauw met hem samengewerkt. Iedereen dacht dat alles nu goed was, maar dan komt deze klap. Het doet pijn."

Lees ook:

Honderden donoren melden zich na dramatisch nieuws van Thijs Slegers

Zee van lichtjes voor de zieke Thijs Slegers van fans PSV én Feyenoord

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!