Video

Man zwaargewond na steekpartij in huis Etten-Leur, twee verdachten opgepakt

11 februari 2023 om 22:27 • Aangepast 21 februari 2023 om 02:01
nl
Bij een steekpartij in een huis in Etten-Leur is zaterdagavond een man zwaargewond geraakt. Een vrouw heeft lichte verwondingen opgelopen. Dat meldt de politie. Twee mannen zijn aangehouden als verdachten, een van hen is ook lichtgewond geraakt. Hulpdiensten rukten massaal uit naar de Julianalaan.
Profielfoto van Lobke Kapteijns
Geschreven door

Een traumahelikopter met arts was opgeroepen en landde een eindje verderop. Ook vier ambulances en acht politiewagens kwamen op de melding af. De straat werd volledig afgezet.

De steekpartij gebeurde iets voor negen uur. Een voorbijganger belde de politie gebeld nadat er iemand op verdachte wijze uit het huis kwam.

Onduidelijk wie gestoken heeft
"De zwaargewonde man die we in het huis vonden, is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De lichtgewonde vrouw is door ambulancepersoneel behandeld. In de woning hebben we twee verdachten aangehouden, het is nog onduidelijk wie van de twee heeft gestoken", vertelt een woordvoerder van de politie.

De woning wordt onderzocht op sporen en de politie doet een buurtonderzoek. In totaal waren er zes mensen in het huis. De politie sprak eerder zaterdagavond van twee zwaargewonden maar stelde dat later bij naar een zwaargewonde man, een lichtgewonde vrouw en een lichtgewonde verdachte.

Foto: Perry Roovers / SQ Vision
Foto: Perry Roovers / SQ Vision
Foto: Perry Roovers / SQ Vision
Foto: Perry Roovers / SQ Vision
Hulpdiensten zijn massaal  uitgerukt (foto: Perry Roovers / SQ Vision).
Hulpdiensten zijn massaal uitgerukt (foto: Perry Roovers / SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!