Liveblog

112-nieuws: verkeerschaos na ongeluk Eindhoven • auto botst tegen woning

26 februari 2023 om 13:59 • Aangepast 28 maart 2023 om 01:19
nl
In dit liveblog hielden we je deze zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Dit liveblog is afgesloten.

Liveblog

22.20

Scooterrijder gewond bij botsing tegen geparkeerde auto

Een scooterrijder is rond half tien vanavond gewond geraakt toen hij op de Kastanjelaan in Waalre tegen een geparkeerde auto aanreed. Omwonenden namen poolshoogte toen zij een harde klap in de straat hadden gehoord. Zij ontfermden zich over het slachtoffers met dekens en een kussen tot de hulpdiensten arriveerden. De man is voor onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis. De scooter raakte flink beschadigd en is volgens een 112-correspondent door de politie naar het woonadres van de man geduwd, enkele tientallen meters verder.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Rico Vogels/SQ Vision Mediaprodukties
20.25

Gewonde man gevonden op straat

Op de Gijzenrooijseweg in Geldrop is vanavond een gewonde man op straat gevonden naast een scooter. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Op de grond lag een flinke plas bloed. Het is niet duidelijk wat er precies is gebeurd.

20.05

Verkeerschaos in Eindhoven na botsing met twee auto's

Een ongeluk op de Fellenoord in Eindhoven heeft vanavond voor een verkeerschaos gezorgd na de wedstrijd PSV-FC Twente. Twee auto's botsten op elkaar, waarna de weg werd afgezet. Maar de weg bij het Philips-stadion was ook dicht vanwege de gespeelde wedstrijd. Dit zorgde voor flinke drukte. Beide auto's raakten flink beschadigd. Niemand raakte gewond.

Foto: SQ Vision Mediaprodukties
Foto: SQ Vision Mediaprodukties
Foto: SQ Vision Mediaprodukties
Foto: SQ Vision Mediaprodukties
Foto: SQ Vision Mediaprodukties
Foto: SQ Vision Mediaprodukties
19.10

Politie rolt pillendrukkerij op

In een woning aan het Oranje Nassauplein in Breda heeft de politie zondagmiddag een pillendrukkerij ontdekt. De omgeving rond het appartementencomplex is afgesloten, specialistische diensten doen onderzoek.

Foto: Tom van der Put/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Tom van der Put/SQ Vision Mediaprodukties
17.45

Auto rijdt tegen woning in Oss

Op de Oostwal in Oss is aan het einde van de middag een auto tegen een woning gereden. Daarbij raakte niemand gewond. Het is niet duidelijk hoe het ongeluk kon gebeuren.

17.35

Zeven jongeren gooien met eieren en bonken op deuren in Vught

Agenten hebben gisteravond in Vught zeven jongeren aangesproken op hun baldadige gedrag. Ze gooiden met eieren, bonkten op deuren en deden ook aan belletje trekken. De politie kreeg de afgelopen week meerdere klachten binnen van omwonenden. De jeugdagent is op de hoogte gebracht over de acties van de jongeren.

16.20

Man inhaleert lachgas in het bijzijn van ambulancebroeders

Twee medewerkers van de ambulance ontdekten zaterdagnacht op de Engelseweg in Helmond een man die lachgas gebruikte terwijl hij in zijn auto zat. De wagen stond rond kwart voor één met gevarenlichten aan stil op de weg. Om er zeker van te zijn dat alles in orde was, spraken de ambulancebroeders hem aan. Tijdens het gesprek inhaleerde de bestuurder meerdere keren lachgasballonnen. Niet veel later reed hij door naar een tankstation. Op het wegdek lag een oliespoor, omdat de man op weg naar het tankstation iets had geraakt waardoor de onderkant van het voertuig beschadigd was. Agenten hebben hem aangehouden.

LEES OOK: Automobilist gebruikt lachgas bij ambulancebroeders en vernielt zijn auto

13.45

Drugsdealer opgepakt met 1,5 kilo hennep in huis

In Reusel is vrijdag een man opgepakt, omdat hij drugs zou dealen. De politie vermoedde al langer dat de man drugs verkocht. Agenten doorzochten zijn huis na een anonieme tip. Daar vonden ze onder meer 1,5 kilo hennep en een grote hoeveelheid pillen. Ook lag er een stroomstootwapen in de woning. Deze is in beslag genomen. De verdachte zit nog vast, meldt de politie.

In de woning lag onder meer MDMA, ketamine en cocaïne (foto: Politie Eersel de Kempen).
In de woning lag onder meer MDMA, ketamine en cocaïne (foto: Politie Eersel de Kempen).
De politie vond vrijdag in een huis in Reusel 1,5 kilo hennep (foto: Politie Eersel de Kempen).
De politie vond vrijdag in een huis in Reusel 1,5 kilo hennep (foto: Politie Eersel de Kempen).
11.29

Zwaargewonde bij vechtpartij

Een man is afgelopen nacht zwaargewond geraakt tijdens een knokpartij op de Grote Berg in Eindhoven. Vier mannen zijn opgepakt. Volgens de politie ging het om een confrontatie tussen twee verschillende groepen die rond vier uur 's nachts plaatsvond. De politie roept getuigen op zich te melden. "In het bijzonder zoeken wij de inzittenden van een auto die bij de vechtpartij is gestopt en heeft geclaxonneerd."

LEES OOK: Zwaargewonde na vechtpartij, vier mannen opgepakt

10.33

Aanhouding na achtervolging

Een 22-jarige man uit Waalwijk is afgelopen nacht aangehouden na een achtervolging door Tilburg, Loon op Zand en Kaatsheuvel. Agenten wilden de bestuurder van de auto rond vier uur 's nachts aanspreken omdat ze zagen dat er in de Dirigentenlaan in Tilburg spullen uit de auto werden gegooid. De automobilist kreeg een stopteken, maar negeerde dit en ging ervandoor. Na een crash vluchtten de twee inzittenden. Via de politieheli kon een van hen alsnog aangehouden worden. In de auto werd een vuurwapen gevonden.

LEES OOK: Man aangehouden na achtervolging, vuurwapen gevonden in auto

06.42

Automobilist stapelt fout op fout

Een 25-jarige Tilburger stapelde gisternacht fout op fout op de Biesbosweg in Waalwijk. Hij reed in een auto terwijl hij geen rijbewijs heeft en onder invloed was van drugs. Hij testte positief op het gebruik van THC - een bestanddeel van hasj - en amfetamine. Het was al de derde keer dat de man werd betrapt op het rijden zonder rijbewijs, daarom werd zijn auto in beslag genomen. Een arts nam bloed af op het politiebureau. Hij krijgt meerdere processen-verbaal.

LEES OOK: Automobilist zonder rijbewijs stapelt fout op fout

05.20

Chalets in vlammen op in Valkenswaard

Aan de Grensweg in Valkenswaard zijn afgelopen nacht rond vier uur een aantal aaneengesloten chalets uitgebrand. De brand werd ontdekt door iemand die in de buurt van deze chalets woont. Zij hoorde geluiden en ging poolshoogte nemen. Zij waarschuwde de brandweer. Die had moeite om aan water te komen. Een van de brandputten ging niet open. Een schroevendraaier bood uitkomst. De chalets waren nog in aanbouw en niet bewoond. Bij de brand raakte niemand gewond.

Van de chalets in Valkenswaard bleef weinig over (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
Van de chalets in Valkenswaard bleef weinig over (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
17.00

Man gewond na mishandeling in recreatiepark

Bij een ruzie in een huisje op een recreatiepark aan de 1e Verdelingsweg in Putte is een 32-jarige man gistermiddag gewond geraakt. Hij werd met een scherp voorwerp in het gezicht geraakt. Ook werd hij geslagen.

Het slachtoffer vluchtte vervolgens het huisje op het park uit, achterna gezeten door twee mannen. Die zijn uiteindelijk aangehouden. Een van de twee verzette zich bij de arrestatie en trok een mes. Daarop gebruikte een agent zijn stroomstootwapen om hem alsnog in te rekenen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!