Liveblog

112-nieuws: dode gevonden in Oss • man vermist in Eindhoven

27 maart om 17:09 • Aangepast 5 april om 02:02
nl
In dit liveblog hebben we je deze maandag op de hoogte gehouden van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

23.00 - iveblog is gesloten

21.24 - Man (35) vermist in Eindhoven
De politie is in Eindhoven op zoek naar een vermiste man van 35. Hij is voor het laatst gezien in de buurt van de Limburglaan. Het gaat om een blanke man met grijs haar. Hij draagt een oranje jas, blauwgroene broek en rijdt op een zwarte fiets met een krat erop. Ook de politiehelikopter is ingezet bij de zoektocht.

Liveblog

18.46

UPDATE: dode man in Oss kwam niet door misdrijf om het leven

De man die vanochtend dood werd gevonden in een huis aan de Jupiterweg in Oss, is niet door een misdrijf om het leven gekomen. Dat laat de politie weten via Twitter. Al sinds 11 uur vanochtend waren er rechercheurs en mensen van de forensische opsporing aanwezig om te onderzoeken waaraan de man is overleden.

17.41

A67 weer vrij na ongeluk

Ook op de A67 tussen de Belgische grens en Eindhoven waren er problemen. Na een ongeluk met meerdere auto's en vrachtwagens was tussen Veldhoven-West en knooppunt de Hogt de weg tijdelijk dicht. Even voor half zeven was de weg weer vrij.

Wachten op privacy instellingen...
17.19

Lange files

Na een ongeluk op de A50 van Eindhoven richting Arnhem, sta je vanaf Oss-Oost in de file. De vertraging loopt daar op tot zeker 70 minuten.

Ook op de A27 is het raak. Daar sta je bij Werkendam in de file richting Breda. Verkeer moet daar rekening houden met een klein uur extra reistijd.

16.47

Dode gevonden in Oss

De politie heeft een dode man gevonden in een huis aan de Jupiterweg in Oss. Al sinds 11 uur vanochtend zijn er rechercheurs en mensen van de forensische opsporing aanwezig om te onderzoeken waaraan de man is overleden.

Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
15.58

Botsing met politieauto

Op de Willem Dreesweg in Roosendaal zijn een politieauto en een andere auto op elkaar gebotst. Daarbij raakte niemand gewond. Wel was er wat schade aan de auto's. Dat meldt de politie op Twitter.

Foto: Christian Traets/SQ Vision
Foto: Christian Traets/SQ Vision
15.40

Rijstrook A58 weer open

Door een kapotte vrachtwagen, was op de A58 van Tilburg naar Breda de rechterrijstrook een tijdje dicht bij knooppunt Galder. De vertraging liep daar op tot ruim 20 minuten.

15.31

Drugsvangst in Achtmaal

In Achtmaal zijn zondag twee mannen aangehouden, die hennep, amfetamine en hasj bij zich houden. De wijkagent zag hoe ze met hun auto een afslag blokkeerden en besloot het kenteken na te trekken. Toen bleek dat de auto niet uit de buurt kwam, besloot hij de mannen te controleren. Niet alleen volgde er een warrig verhaal, ook rook de agent een sterke henneplucht.

Foto: Instagram wijkagenten gemeente Zundert
Foto: Instagram wijkagenten gemeente Zundert
15.19

Achtervolging op de A16

Een flinke achtervolging op de A16 vannacht. De wijkagent van politieteam Weerijs zag een auto slingeren en besloot het volgteken te geven. Vervolgens ging de bestuurder ervandoor richting Rotterdam. Onderweg gooide hij een tasje uit het raam. Met ondersteuning van een aantal andere agenten kon de man uiteindelijk bij Hendrik-Ido-Ambacht worden worden gestopt. Daar bleek dat hij lachgas had gebruikt.

Wachten op privacy instellingen...
14.30

Fietser gewond bij aanrijding

Bij een aanrijding met een auto op de Karstraat in Mill is vanmiddag een fietser gewond geraakt. Het slachtoffer is volgens onze 112-correspondent met een flinke hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Marco van den Broek / SQ Vision.
Foto: Marco van den Broek / SQ Vision.
14.20

Verdachte aangehouden voor brand woonwagen

Voor de brand in een woonwagen in Bergen op Zoom gisteravond heeft de politie een man van 47 uit die plaats opgepakt. Hij wordt verdacht van brandstichting. Bij de brand aan de Callandweg raakten vier mensen gewond, waaronder de aangehouden verdachte, twee bewoners van de woonwagen en een vrouw van 73 die kwam kijken wat er aan de hand was. Zij werden allemaal naar het ziekenhuis gebracht.

De 73-jarige vrouw en de verdachte raakten volgens de politie zwaargewond. De politie houdt rekening met een conflict in de relationele sfeer. De verdachte werd gisteren op de plek van de brand aangehouden. Zodra het mogelijk is, wordt hij verhoord.

Foto: Christian Traets/SQ Vision.
Foto: Christian Traets/SQ Vision.
13.45

'Sporen gevonden van een asocialedebielosaurus'

Boswachter Erik de Jonge heeft zich vandaag opnieuw verbaasd over de dumping van afval in de natuur. 'Sporen gevonden van een asocialedebielosaurus', zo laat hij weten na de vondst van onder meer lachgaspatronen, blikjes red bull en pakjes goedkope sigaretten.

Wachten op privacy instellingen...
12.28

Hardrijders bekeurd in Mierlo

Tijdens een snelheidscontrole op De Bekelaar in Mierlo werden gistermiddag vijfhonderd van de tweeduizend bestuurders betrapt op te snel rijden. Iemand reed daar zelfs met een snelheid van 106 kilometer per uur, terwijl daar een limiet geldt van 50 kilometer per uur. Een snelheidsovertreder kreeg nog een bon vanwege het negeren van het inhaalverbod.

12.00

Zwaargewonde bij botsing in Waalwijk

Bij een botsing tussen een auto en een bestelbus in Waalwijk is maandagochtend een zwaargewonde gevallen. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Een tweede betrokkene liep lichte verwondingen op. Het ongeluk gebeurde iets na elf uur op de kruising van de Vijzelweg met de Kleiweg.

Foto: Iwan van Dun / SQ Vision.
Foto: Iwan van Dun / SQ Vision.
11.05

Man met mes dringt massagesalon binnen

Een man met een mes is gisteravond Lily's Massagesalon aan de Besterdring in Tilburg binnengedrongen. Hij eiste geld, maar rende uiteindelijk zonder buit weg. Bij de overval raakte niemand gewond, zo laat de politie vanochtend weten.

Gisteravond rond half elf werd er aangebeld bij de massagesalon. Een medewerkster deed open en werd vervolgens meteen door de overvaller vastgegrepen. Hij eiste geld, liep met een mes in zijn hand naar binnen en ging op zoek naar waardevolle spullen. Naast de medewerkster was er ook een klant aanwezig. Beiden kwamen met de schrik vrij.

De dader zou een donkergetinte man van rond de 30 jaar oud zijn. Hij droeg donkere kleding en was rond de 1,80 meter lang.

De politie deed onderzoek en zocht in de buurt naar verdachten van de overval (foto: Toby de Kort/SQ Vision).
De politie deed onderzoek en zocht in de buurt naar verdachten van de overval (foto: Toby de Kort/SQ Vision).
10.30

Man vast in zaak dode Wouwse Plantage

De politie heeft een 35-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden die betrokken zou zijn bij de dood van een 58-jarige plaatsgenoot. Het slachtoffer werd vrijdagavond op de Julianaweg in Wouwse Plantage mishandeld en is daar aan zijn verwondingen overleden.

De aanhouding van de verdachte werd vanochtend door de politie bekendgemaakt. De man wordt morgen voorgeleid aan de rechter-commissaris.

LEES OOK: Man (58) door misdrijf om het leven gekomen in Wouwse Plantage

Foto: Christian Traets/SQ Vision
Foto: Christian Traets/SQ Vision
08.00

A58 weer vrij na eerdere ongelukken

Vanwege een ongeluk op de A58 van Tilburg naar Eindhoven was de linkerrijstrook eerder vanochtend dicht bij Best. Dit leidde rond zeven uur tot een zeven kilometer lange file vanaf Moergestel, goed voor drie kwartier vertraging.

Ook stond er een lange file van Breda naar Tilburg door een ongeluk bij Tilburg-Centrum West. Iets voor acht uur waren de wegen vrij. De vertraging nam vanaf dat moment af.

07.15

A27 weer vrij na ongeluk

Een ongeluk veroorzaakte vanochtend aan het begin van de ochtendspits een uur vertraging op de A27. Het verkeer stond vast van Breda naar Gorinchem, tussen Geertruidenberg en de brug bij Gorinchem. De linker rijstrook was dicht. De weg was rond kwart over zeven weer vrij, maar er stond nog wel een flinke file.

06.15

Brand in huis Dongen

Bij een huis aan de Gerardus Majellastraat in Dongen woedde afgelopen nacht brand. De brandweer had het vuur snel onder controle. Twee bewoners zijn in een ambulance nagekeken.

LEES OOK: Brand in huis Dongen, bewoners nagekeken in ambulance

De brandweer bij het huis in Dongen (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
De brandweer bij het huis in Dongen (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
00.03

Melding overval Tilburg

De hulpdiensten kregen gisteravond rond halfelf een melding binnen van een overval bij Lily's Massagesalon aan de Besterdring in Tilburg. Diverse politie-eenheden kwamen naar de salon en deden onderzoek. Ook werd in de buurt gezocht naar verdachten. Om hoeveel daders het ging en of er iets is buitgemaakt, is nog niet bekendgemaakt.

De politie deed onderzoek en zocht in de buurt naar verdachten van de overval (foto: Toby de Kort/SQ Vision).
De politie deed onderzoek en zocht in de buurt naar verdachten van de overval (foto: Toby de Kort/SQ Vision).
23.59

Autobrand Tilburg

Een auto aan het Theresiaplein in Tilburg is gisteravond zwaar beschadigd geraakt bij een brand. Het vuur werd rond tien uur ontdekt. Het vuur zou begonnen zijn bij de banden van de auto. De politie doet onderzoek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone