Overlijden Thijs Slegers 'hard binnengekomen' bij trainer en spelers PSV

31 maart 2023 om 17:00 • Aangepast 13 april 2023 om 02:04
nl
Ook PSV-trainer Ruud van Nistelrooij was geschokt door het overlijden van perschef Thijs Slegers. Ook bij de spelers kwam het nieuws hard binnen. “Zijn overlijden komt hard binnen”, zei hij vrijdag tijdens het wekelijkse persmoment.
Profielfoto van Yannick Wezenbeek
Geschreven door

“We hebben eerder het nieuws te horen gekregen dat hij niet meer te behandelen is. Dan weet je wat er gaat gebeuren. Maar het is heel verdrietig. We hebben hem geholpen en bijgedragen aan zijn boodschap. Dat is inspirerend geweest. Dat hij er nu niet meer is, is de harde waarheid."

De trainer heeft de perschef van dichtbij meegemaakt en vond hem een fijne collega. “Ik heb hem goed leren kennen. Als mens stak hij geweldig in elkaar. Hij had een pittig karakter, maar bovenal wordt hij geliefd door iedereen.”

"Het doet wat met de groep.”

Veel spelers waren weg vanwege de interlands. Zij kregen het nieuws te horen via de groepsapp. "Toen iedereen weer terug was, heb ik de groep wel even bij elkaar geroepen om het nieuws te bespreken. Het doet wat met de groep.”

Iedereen kan zondagavond vanaf half zeven in het Philips Stadion afscheid nemen van Slegers. De uitvaart is in besloten kring.

LEES OOK:

Afscheid van overleden PSV-perschef Thijs Slegers in Philips Stadion

Bomvolle Kuip staat stil bij overlijden Thijs Slegers: 'Kippenvel'

Thijs Slegers overleden: PSV-perschef zette stamceldonatie op de kaart

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!