Liveblog

112-nieuws: twee auto's botsen • kilo's harddrugs gevonden in huizen

6 mei 2023 om 18:18 • Aangepast 20 mei 2023 om 02:04
nl
In dit liveblog houden we je deze zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten

21.35

Treinen vanuit Den Bosch rijden weer

Het treinverkeer vanuit Den Bosch naar zowel Tilburg als Eindhoven rijdt weer, dat meldt de NS. Het was ontregeld na een ongeluk.

18.20

Ongeval op A67

Twee auto's zijn vanmiddag op elkaar gebotst op de snelweg A67 tussen Lierop en Mierlo. Een inzittende moest met de ambulance mee naar het ziekenhuis. Het is niet bekend hoe ernstig de verwondingen zijn. Beide auto's zijn weggesleept.

Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision
17.42

Treinverkeer vanuit Den Bosch gestremd door aanrijding

Door een aanrijding op het spoor bij de Loonsebaan in Vught, is er geen treinverkeer mogelijk vanuit Den Bosch naar zowel Tilburg als Eindhoven. De NS meldt dat de stremming tot zeker negen uur vanavond duurt.

17.18

Twee auto's op elkaar in Bakel

Een automobilist is vanmiddag achterop een andere auto gereden op de Helmondsestraat in Bakel. Het ongeluk gebeurde vlakbij een kruising. De bestuurder van de voorste auto is door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision
15.19

Gaslek in woonboerderij

In een woonboerderij aan de Nieuwekampen in Vinkel is een gaslek. De brandweer is ter plaatse en heeft gezorgd dat alles weer veilig is. Netbeheerder Enexis neemt het over om alles op orde te brengen.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision
Foto: Gabor Heeres / SQ Vision
14.59

30 kilo harddrugs gevonden in Den Bosch

De politie heeft donderdag dertig kilo harddrugs gevonden in twee woningen aan de Vierde Haren in Den Bosch. De bewoners van de huizen, twee mannen van 48 en 27 jaar, zijn aangehouden en worden verhoord door de politie.

LEES OOK: Cocaïne en heroïne gevonden in Den Bosch: twee mannen aangehouden

14.42

Eigenaar sleutelbos had niets met incident te maken

De eigenaar van een sleutelbos die werd gevonden in het Wilhelminakanaal in Tilburg, is terecht, meldt de politie. Die had niets te maken met een persoon die er gistermorgen in het water zou zijn geduwd. De politie en de brandweer hebben uren (vergeefs) naar die persoon gezocht. Vanmorgen werd bekend dat er een sleutelbos was gevonden waarna een zoektocht werd ingesteld naar de eigenaar.

12.30

Getuigen van crash A27 gezocht

De politie zoekt mensen die gisteravond getuige waren van de botsing op de snelweg A27. Een automobilist reed daar met hoge snelheid over de vluchtstrook en crashte met zijn auto tegen een vrachtwagen. Een inzittende werd aangehouden, de tweede ging ervandoor.

11.55

Vermist kind (4) terecht

Het 4-jarige jongetje dat vanochtend werd vermist in Helmond was nog voor het middaguur terecht. Dat maakte Burgernet bekend.

11.40

Vermiste man terecht

De 23-jarige man die vanochtend als vermist werd opgegeven in Eindhoven is terecht, meldt Burgernet.

11.38

Vermissing jongetje (4)

Een 4-jarig jongetje wordt sinds vanochtend vermist in Helmond. Het kind werd het laatst gezien in de Rijnlaan. Het jongetje draagt grijze kleren en is 1,10 meter lang.

11.33

Man vermist in Eindhoven

In Eindhoven wordt sinds vanochtend een 23-jarige man vermist. Hij werd het laatst gezien aan het Viandenhof in Eindhoven. De man is licht getint, heeft donker haar en is 1,80 meter lang. Hij heeft een normaal postuur en droeg op het moment van zijn verdwijning een beige pet, een zwarte jas en een spijkerbroek. Hij is lopend weggegaan, meldt Burgernet.

10.58

Zoektocht drenkeling: sleutelbos gevonden

Tijdens de zoektocht naar iemand die gisterochtend aan de Voldijk in Tilburg in het kanaal zou zijn geduwd, heeft de politie een sleutelbos gevonden. Dat werd vanochtend bekendgemaakt. Wie de sleutels herkent, wordt gevraagd zich te melden. Kinderen belden rond kwart over elf gisterochtend de politie omdat iemand vanaf een fietsbrug in het water van het Wilhelminakanaal zou zijn geduwd, maar er werd tot nu toe niemand gevonden in het water.

LEES OOK: Sleutelbos gevonden tijdens zoektocht naar drenkeling

09.47

Dode A16 is Belg

De automobilist die vrijdagmiddag om het leven kwam bij een botsing op een autotransporter op de A16 bij Breda is een 61-jarige Belg. Dat maakte de politie zaterdagochtend bekend. De A16 was na het ongeluk urenlang dicht in de richting van Rotterdam.

LEES OOK: Belgische automobilist (61) overleden na fikse botsing op A16

08.50

Airsoftwapen in auto

Een automobilist is gisteravond aangehouden op de Antwerpseweg in Roosendaal. In de auto waarin de 37-jarige man zat, werden een airsoftwapen met munitie en inbrekersspullen gevonden. De politie nam deze spullen in beslag.

06.53

Gewonde bij steekpartij Oosterhout

In Oosterhout is rond zes uur vanochtend iemand gewond geraakt bij een steekpartij op de Spijtenburgstraat. Volgens een 112-correspondent leek het slachtoffer gewond aan zijn arm. Hij is in een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De politie was met tien agenten aanwezig in een huis enkele straten verderop. Of er iemand is aangehouden, is vooralsnog niet bekendgemaakt.

De politie was met veel mensen aanwezig na de steekpartij in Oosterhout (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
De politie was met veel mensen aanwezig na de steekpartij in Oosterhout (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
06.41

Waarschuwing voor mist

Op sommige plaatsen in de provincie kwam vanochtend vroeg dichte mist voor. Het zicht kon minder zijn dan tweehonderd meter. De zon lost de mist de komende uren op. Afgelopen nacht werd de laagste zichtwaarde gemeten in Woensdrecht. Daar was het zicht op een gegeven moment slechts 68 meter. Ook in Gilze-Rijen liep het zicht terug naar waarden minder dan honderd meter.

01.12

Auto beschoten in Lith

Aan de Lithse Ham in Lith is gisteravond een geparkeerde auto beschoten. Dit gebeurde rond halftwaalf. De politie vermoedt met een luchtdrukwapen. Iemand die in deze auto zat, liep hierbij een schram aan zijn arm op. De politie onderzoekt de aanleiding voor de schietpartij.

LEES OOK: Gewonde bij beschieting geparkeerde auto

De politie doet onderzoek in Lith (foto: Gabor Heeres/SQ Vision).
De politie doet onderzoek in Lith (foto: Gabor Heeres/SQ Vision).
23.35

Slang gevonden in park Kaatsheuvel

In het Frederik Hendrikpark in Kaatsheuvel is gisteren een slang gevonden. Medewerkers van de dierenambulance hebben de slang opgevangen. De eigenaar wordt verzocht te bellen met 085-2738899.

Wachten op privacy instellingen...
21.05

Auto komt op andere auto terecht na botsing in Breda

Twee auto's botsten gisteravond op elkaar in Breda. Dat gebeurde op de kruising van de Hondsdonk met de Emerparklaan. Daarbij belandde de ene auto bovenop de andere auto. Een vrouw raakte gewond en is in een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Een berger heeft beide auto's meegenomen.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
Foto: Perry Roovers/SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!