Vermist meisje verstopt zich in paniek in een beddenwinkel

25 mei 2023 om 17:40 • Aangepast 3 juni 2023 om 02:00
nl
Een vermist meisje is woensdag gevonden in een beddenzaak aan de Markt in Roosendaal. "Ik zag ineens twee voeten onder een bed", vertelt verkoopster Petra. Naast haar lag een vriendje, maar ze wilden niet onder het bed vandaan komen. Ze waren in paniek, omdat ze even daarvoor bedreigd waren."

Petra lukte het uiteindelijk om het vertrouwen te winnen van de twee zestienjarigen. Ze had ondertussen 112 gebeld. "De telefoniste adviseerde mij de jongeren naar een plek te brengen waar ze ongezien op de politie konden wachten. De twee zijn met mij meegelopen naar een kamertje achter in de zaak", vertelt Petra een dag later.

"De twee tieners voelden zich bedreigd door een groepje jongeren en zijn mijn winkel in gevlucht."

Ruim een half uur daarvoor waren de jongen en het meisje de beddenzaak in gestormd. Verkoopster Petra had dat wel gezien, maar was ook druk met de administratie. Na enige tijd ging ze op onderzoek uit. "Ik heb geroepen en heb overal gezocht maar er gebeurde niks. Toen ik een tweede ronde maakte zag ik ineens twee voeten onder een bed. Ze hebben daar zeker een half uur muisstil gelegen."

"Ze waren erg bang", vertelt Petra. "Ze waren even daarvoor bedreigd door een groepje jongeren. Er werd ook over een mes gesproken en toen zijn ze hier de winkel in gevlucht." De politie stond binnen twee minuten voor de deur. "Zij hebben de tieners meegenomen en naar huis gebracht. Dat het meisje al een paar dagen als vermist was opgegeven hoorde ik toen pas", zegt Petra.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!