Liveblog

112-nieuws: aangehouden drugsdealers • vuurwerk in Nuenen

1 juli 2023 om 15:41 • Aangepast 11 juli 2023 om 02:00
nl
In dit liveblog hielden we je deze zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Liveblog is afgesloten

21.06

Vuurwerk afgestoken in Nuenen

Wachten op privacy instellingen...
15.56

Mensen van het spoor af

De mensen die op het spoor liepen tussen Roosendaal en Vlissingen zijn er weer af. Daarom rijden de treinen weer, en wel zonder vertraging.

15.40

Minder treinen door mensen op spoor

Er rijden minder treinen tussen Roosendaal en Vlissingen, omdat er mensen op het spoor lopen. Dat meldt de NS. De treinen die wel rijden, lopen vertraging op.

13.38

Ongeluk op A16

De rechterrijstrook van de A16 van Breda richting Rotterdam is rond een uur vanmiddag afgesloten bij knooppunt Klaverpolder vanwege bergingswerkzaamheden. Vanwege de afsluiting ontstond rond halftwee 's middags een zeven kilometer lange file vanaf Breda-Noord, goed voor een kwartier vertraging.

13.21

Man vast na inbraak

Een 47-jarige man is gisteren aangehouden vanwege een inbraak in een huis in het centrum van Bergen op Zoom. De bewoners van het huis schrokken zich een ongeluk toen ze de man donderdagochtend in hun huis zagen. Hij ging er met spullen via een raam vandoor. Op camerabeelden herkenden agenten de indringer. Hij is een bekende van de politie. Gistermiddag zagen agenten de man op straat lopen en hielden ze hem aan. Hij is vastgezet. De politie vermoedt dat de man via een open raam het huis was binnengekomen.

12.38

Aanrijding op het spoor

Tussen Oss en Den Bosch rijden sinds halftwaalf vanochtend geen treinen na een aanrijding bij Den Bosch. Vanwege de ernst van de situatie werd een traumaheli opgeroepen. De NS vreest dat het treinverkeer pas rond vier uur vanmiddag weer volgens het boekje zal verlopen.

11.20

Automobilist moet auto inleveren

Een automobilist uit Oss moest afgelopen nacht zijn auto inleveren in Helvoirt. De man werd daar betrapt op autorijden terwijl hij onder invloed was. De verdachte had eerder al zijn rijbewijs moeten inleveren.

10.23

Ook auto's beschadigd bij explosie in Breda

Bij de explosie die afgelopen nacht plaatsvond in Breda zijn niet alleen ruiten van twee huizen gesneuveld, maar vlogen ook dakpannen van een overkapping en raakten twee auto's en een scootmobiel beschadigd. Dat maakte de politie in de loop van de ochtend bekend. "Overal op straat liggen glasscherven en kapotte dakpannen."

LEES OOK: Ravage bij huizen na explosie: 'Overal glasscherven en kapotte dakpannen'

10.10

Aangehouden drugsdealers tieners

De twee mannen die gisteravond werden aangehouden vanwege een drugsdeal in de Ruitersboslaan in Breda zijn Bredanaars van 18 en 19 jaar oud. Dat maakte de politie vanochtend bekend. Iemand die zag dat het duo drugs probeerde te verkopen, waarschuwde de politie. "De koper van twee zakjes coke is ook gehoord", laat de politie weten.

Wachten op privacy instellingen...
05.19

Ruiten huizen verwoest bij explosie

Bij een explosie aan de Meidoornstraat in Breda zijn afgelopen nacht de ruiten van twee huizen verwoest. Dat meldt de politie. De ontploffing vond rond kwart over vier 's nachts plaats.

LEES OOK: Ruiten van twee huizen verwoest bij explosie

04.26

Autobrand Valkenswaard

Een auto is afgelopen nacht uitgebrand in de Jeneverbeslaan in Valkenswaard. Het vuur werd rond kwart over drie 's ontdekt. Toen de hulpdiensten aankwamen, stond de auto al in lichterlaaie. De brandweer uit Waalre heeft de auto geblust. Hoe de brand kon uitbreken, wordt onderzocht. Volgens een 112-correspondent is de Jeneverbeslaan door de jaren heen vaker het toneel geweest van autobranden.

Van de auto in de Jeneverbeslaan in Valkenswaard bleef weinig over (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
Van de auto in de Jeneverbeslaan in Valkenswaard bleef weinig over (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
Het vuur in de Jeneverbeslaan in Valkenswaard werd rond kwart over drie 's nachts ontdekt (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
Het vuur in de Jeneverbeslaan in Valkenswaard werd rond kwart over drie 's nachts ontdekt (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
23.29

Brand in opslag accu's

Aan de Kanaaldijk-Noord in Eindhoven brak gisteravond rond kwart voor tien brand uit in een opslag voor fietsaccu's. Buren zagen rook uit het gebouw komen en waarschuwden de brandweer. Rook van accu's is namelijk erg giftig. Een accu bleek ontploft. Deeltjes van deze accu hadden zich brandend verspreid door de ruimte. De brandweer bluste het vuur en dompelde vijftien accu's onder in een leeggekiepte papierkliko. De politie sloot vanwege de bluswerkzaamheden een deel van de straat af.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!