Video

Dode vrouw gevonden in huis in Kaatsheuvel, buurt reageert geschrokken

14 juli 2023 om 16:52 • Aangepast 1 augustus 2023 om 02:01
nl
De politie is al de hele middag bezig met een onderzoek in en om een huis aan de Venakker in Kaatsheuvel. Aanleiding is de vondst, rond half een vrijdagmiddag, van een dode vrouw. Volgens buurtbewoners, die enorm geschrokken reageerden, gaat het om de bewoonster van het pand. Ze zou volgens hen om het leven zijn gebracht door haar partner. De politie heeft dit nog niet bevestigd.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

Het gezin stond bij de mensen die onze verslaggever te woord stonden, niet bekend als een probleemgezin. Veel contact was er niet met de vrouw, die twee kleine kinderen heeft. Eén van de omwonenden noemde de vermoedeljke dader een vriendelijke man. "Heel raar wat er daar zou zijn voorgevallen, een eng idee dat zoiets gebeurt met mensen bij je in de buurt", zo verklaarde een vrouw.

Behalve de politie werden ook een ambulance en een traumahelikopter ingeschakeld. Buren zeiden dat ze hadden gehoord dat iemand een hartstilstand had gekregen. Al snel kregen ze in de gaten dat er iets ernstigers aan de hand was, omdat het ineens wemelde van de politiebusjes en -wagens.

Ook werd een grote wagen van de Forensische Opsporing opgetrommeld. Deze dienst wordt opgeroepen voor sporenonderzoek, bedoeld om uit te zoeken of, hoe en door wie een misdrijf is gepleegd. Zo kan de politie bijvoorbeeld nagaan wat er is gebeurd op de plek waar een dodelijke incident is geweest. Hierbij wordt gekeken naar camerabeelden, letsel en bloedtests.

Een deel van de omgeving rondom het huis aan de Venakker is afgezet met politielinten. Aan het begin van de avond waren agenten nog druk doende met hun onderzoek. Mogelijk gaan ze er zaterdag mee verder.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!