Meisje(12) vermist in Drunen, politie start zoekactie

16 augustus 2023 om 11:10 • Aangepast 29 augustus 2023 om 02:03
nl
De politie zoekt sinds dinsdagavond naar een vermist 12-jarig meisje uit Drunen. Mogelijk is ze vanuit haar woonplaats vertrokken in de richting van Oss en mogelijk Arnhem. De politie spreekt over een ‘urgente vermissing’.
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door

UPDATE: Het meisje is in goede gezondheid gevonden.

Het meisje komt uit Polen en woont sinds een paar jaar bij haar ouders in Nederland, vertellen familieleden aan Omroep Brabant. Ze verliet haar huis aan het Finlandplantsoen dinsdag in de late ochtend of vroege middag.

Haar ouders waren op dat moment aan het werk. Het meisje liet geen informatie achter en nam geen persoonlijke spullen mee. Ook heeft ze geen berichten meer gelezen. Ook heeft ze niet op gereageerd op telefoontjes van familieleden.

Signalement
Toen het meisje dinsdag werd vermist droeg ze een grijze jurk en witte Nike-sneakers. Ze had een zwarte Nike-rugzak bij zich. Het meisje is te herkennen aan haar lange rode haar. Mogelijk reed of rijdt ze op een omafiets met een zwart krat.

“De vermissing kwam pas ’s avonds bij ons binnen”, vertelt een woordvoerder van de politie. “We zijn op zoek naar haar en zijn druk bezig om samen met de familie na te gaan waar ze kan zijn.”

De politie is nog niet actief met agenten op straat naar haar op zoek. “We weten nog niet waar we precies moeten zoeken.”

LEES OOK: Familie heeft geen idee waar vermist meisje (12) is: 'Nachtmerrie'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!