Liveblog

112-nieuws: man raakt gewond na ruzie • meisje (13) vermist

11 september 2023 om 20:03 • Aangepast 20 september 2023 om 02:01
nl
In dit liveblog hielden we je deze maandag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten.

22.05

Bewoners overvallen tijdens verkoopafspraak

Twee bewoners van een huis aan de Evenestraat in Maarheeze zijn aan het begin van de avond overvallen. Zij hadden iets te koop gezet via een verkoopsite maar die koop liep anders dan gepland. Dat meldt de politie. Het stel werd met een vuurwapen bedreigd. De twee daders zijn er vandoor gegaan.

Foto: Rico Vogels / SQ Vision
Foto: Rico Vogels / SQ Vision
20.06

Meisje (13) vermist

Een meisje van 13 jaar wordt vermist in Helmond. Ze is vanmiddag rond half vier voor het laatst gezien aan de Banckertstraat, zo meldt de politie op Burgernet. Ze is 1.70 meter lang, blank en heeft een normaal postuur. Ze heeft blond lang haar. Ze draagt een bril, een zwart topje en een roze korte broek.

20.06

Man rijdt met auto tegen huis

Een man is aan het begin van de avond met zijn auto tegen een huis gereden aan de Villa Dotterbloem in Waalwijk. Eerst raakte hij met zijn auto een boom, vervolgens kwam hij tegen de gevel van een huis tot stilstand. De bestuurder is meegenomen naar het ziekenhuis. De auto is flink beschadigd. Op het eerste gezicht lijkt de schade aan het huis mee te vallen.

Foto: Iwan van Dun / SQ Vision
Foto: Iwan van Dun / SQ Vision
Foto: Iwan van Dun / SQ Vision
Foto: Iwan van Dun / SQ Vision
Foto: Iwan van Dun / SQ Vision
Foto: Iwan van Dun / SQ Vision
19.01

Gewonde na ruzie

Een man is vroeg in de avond gewond geraakt na een ruzie bij een benzinepomp aan de Mascagnistraat in Tilburg. Vier mannen zijn eerst gefouilleerd en vervolgens door de politie meegenomen in een arrestantenbus. In eerste instantie werd de politie gealarmeerd vanwege een steekpartij maar er is ter plekke geen steekwapen gevonden. Wel lag er een koekenpan naast het slachtoffer.

De man is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een woordvoerder van de politie kan niet bevestigen hoeveel mensen betrokken waren bij de ruzie. Ook is niet bekend wat de aanleiding is geweest.

De vier mannen moesten mee met de politie (foto: Jack Brekelmans / SQ Vision).
De vier mannen moesten mee met de politie (foto: Jack Brekelmans / SQ Vision).
Foto: Jack Brekelmans / SQ Vision
Foto: Jack Brekelmans / SQ Vision
18.23

Automobilist rijdt tegen boom

Een automobilist is vandaag aan het einde van de middag ernstig gewond geraakt nadat hij van de weg raakte en tegen een boom reed. Het ongeluk gebeurde aan de Helvoirtsestraat in Helvoirt.

De automobilist kwam met zijn auto vanuit de richting van Cromvoirt. Hij raakte de macht over het stuur kwijt en botste aan de rechterkant van de weg tegen een boom. De auto kwam aan de andere kant van de weg tot stilstand.

Omstanders hebben het slachtoffer uit de auto gehaald. Een ambulance heeft het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Bart Meesters / SQ Vision
Foto: Bart Meesters / SQ Vision
Foto: Bart Meesters / SQ Vision
Foto: Bart Meesters / SQ Vision
15.45

Fietsster overleden na aanrijding vrachtwagen

Een fietsster is vanmiddag om het leven gekomen na een aanrijding met een vrachtwagen in Sprang-Capelle. Het ongeluk gebeurde aan de Wendelnesseweg-West. Dat meldt de politie.

LEES OOK: Fietsster komt om na aanrijding met vrachtwagen

Foto: Iwan van Dun / SQ Vision
Foto: Iwan van Dun / SQ Vision
Foto: Iwan van Dun / SQ Vision
Foto: Iwan van Dun / SQ Vision
15.32

Motor botst op auto

Een vrouw op een motor is vanmiddag in botsing gekomen met een auto op de Rijksweg in Lierop. Een traumahelikopter is opgeroepen maar is uiteindelijk omgedraaid. Het slachtoffer is naar het Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg gebracht.

De N266, van Helmond richting Someren, werd tijdelijk afgesloten. Dat zorgde voor een flinke verkeerschaos.

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision
Foto: Dave Hendriks / SQ Vision
Foto: Dave Hendriks / SQ Vision
Foto: Dave Hendriks / SQ Vision
15.15

Vrouw rijdt tegen hek en komt goed weg

Een vrouw van 82 is maandagmiddag goed weg gekomen toen ze met haar auto door een hekwerk reed in Dongen. De bovenste buis van het hekwerk kwam door de voorruit naar binnen en ging er via de achterruit weer uit. Dat gebeurde op enkele centimeters van haar hoofd.

Foto: Jeroen Stuve / SQ Vision
Foto: Jeroen Stuve / SQ Vision

LEES OOK: Vrouw rijdt door hekwerk en wordt bijna doorboord door buis

14.40 – Auto botst tegen middengeleider
Op de A2 bij Maarheeze is in de richting van Weert een auto tegen een middengeleider gebotst. De wagen kreeg eerder op de middag een klapband en kwam tegen de geleider tot stilstand. Er raakte niemand gewond. De rijstrook op de weg bij Maarheeze was kort afgesloten.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
13.24

Man in spookvoertuig beboet

Een automobilist (41) uit Bulgarije reed vanochtend in een Engels spookvoertuig over de A59 bij Rosmalen. Hij heeft een boete gekregen. De auto is in beslag genomen en wordt vernietigd.

'Spookvoertuig' is een term die wordt gebruikt voor een voertuig die op de openbare weg rijdt maar die niet ten naam is gesteld. Dat betekent dat de eigenaar van het voertuig niet bekend is en dat er geen belasting wordt betaald. Dit was ook het geval bij het voertuig dat in Budel werd gevonden.

Foto: politie.
Foto: politie.
11.43

Motorrijder gewond na botsing

Op de rotonde aan de Gaasjesweg in Dongen zijn zojuist een auto en een motor gebotst. De motorrijder kwam ten val en raakte gewond. Het is onduidelijk of de man mee naar het ziekenhuis moet. Bij de aanrijding sneuvelde ook de ruit van de personenauto

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
10.28

Auto met kinderen op de kop

Op een kruispunt op de Wethouder Lindersstraat in Wilbertoord is maandagochtend een auto met daarin twee jonge kinderen op z'n kop terechtgekomen. Dat gebeurde na een botsing met een andere wagen. Niemand raakte gewond.

LEES OOK: Auto met jonge kinderen belandt op z'n kop na botsing

09.57

Man in arm gestoken

Aan de Lichtstraat in Eindhoven is een man in zijn arm gestoken met een mes. Dat gebeurde volgens een 112-correspondent van Omroep Brabant toen hij de dader aansprak op zijn gedrag. De politie is nog op zoek naar de dader.

09.01

Hooi in brand

Aan de Gewandeweg in Oss is vanochtend brand uitgebroken in een stapel hooi. Daar kwam vooral rook bij vrij. De hooibalen lagen in een schuur en zijn door de brandweer naar buiten gehaald en geblust.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
07.00

Vrachtwagen met pech op A2

Een vrachtwagen met pech zorgt voor problemen op de A2 bij Leende. In de richting Maastricht is één rijstrook dicht. Dit zorgt rond zeven uur voor een kwartier vertraging, zo laat de ANWB weten.

06.00

Man aangehouden die nog straf uit moet zitten

In het uitgaansgebied van Breda controleerden agenten vannacht een lastige klant van een café. "Toeval bestaat niet", zo schrijft de politie op Instagram. De man moest nog een celstraf van 23 dagen uitzitten. De verdachte werd rond kwart voor twee aangehouden en meegenomen naar het cellencomplex.

Foto: Instagram, Politie_Markdal.
Foto: Instagram, Politie_Markdal.
05.30

Stroomstoring opgelost

De ruim duizend huizen in een deel van Valkenswaard en Leende die gisteravond werden getroffen door een stroomstoring, hebben weer stroom. De oorzaak van de storing is niet duidelijk, maar de problemen zijn weer opgelost. Enexis gaf gisteravond al aan te verwachten dat dat rond middernacht het geval zou zijn.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!