Liveblog

112-nieuws: auto en vrachtwagen botsen • treinverkeer gestremd

16 september om 17:55 • Aangepast gisteren om 21:00
nl
In dit liveblog hebben we je deze zaterdag op de hoogte gehouden van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is afgesloten

21.45

Gewonde man gevonden

Aan de Stationsstraat in Tilburg is zaterdagavond een gewonde man gevonden. De politie gaat ervanuit dat hij neergestoken is. Een ambulance is bij de man om hulp te verlenen. Er wordt onderzoek gedaan naar wat er is gebeurd.

LEES OOK:
Man met steekwond gevonden op straat, politie doet onderzoek

21.11

Geen treinen tussen Roosendaal en Breda

Ook tussen Roosendaal en Breda rijden momenteel geen treinen. De NS geeft aan dat het komt door een verstoring elders.

20.25

Geen treinen tussen Lage Zwaluwe en Roosendaal

Tussen Lage Zwaluwe en Roosendaal rijden er geen treinen door een aanrijding. Dat meldt de NS. De verwachting is dat het treinverkeer rond half twaalf weer zal rijden.

De NS heeft stopbussen ingezet tussen Lage Zwaluwe, Zevenbergen, Oudenbosch en Roosendaal.

19.20

Twee vermiste kinderen weer terecht

Twee kinderen zijn vanmiddag even vermist geweest in Vught. Het ging om een kind van 4 jaar en een kind van 5 jaar. Dat meldt een wijkagent. De kinderen raakten vermist in de omgeving van de Dovenetelstraat.

Ook een politiehelikopter werd ingezet om de kinderen te zoeken. Uiteindelijk zijn de kinderen na een half uur veilig terug gevonden door boa's van de gemeente Vught.

18.49

A59 en A27 weer vrijgegeven

Het verkeer op de snelwegen A59 en de A27 kan weer rijden. Op de A59 ter hoogte van knooppunt Hooipolder gebeurde eerder aan het einde van de middag een ongeluk. Dat zorgde voor vertraging in de rijrichting van Zierikzee. Ook de A27 liep daardoor vast.

17.28

File na ongeluk op A59

Op de A59 ter hoogte van knooppunt Hooipolder is een ongeluk gebeurd. Daardoor staat er een file in de rijrichting Zierikzee. Volgens de ANWB is de vertraging 40 minuten en staat er over drie kilometer file.

Door het ongeluk op de A50 staat ook het verkeer op de A27 stil, van Breda naar Gorinchem. De vertraging op de A27 is zo'n tien minuten.

Wachten op privacy instellingen...


15.57

Stoelen gestolen

Wachten op privacy instellingen...
12.22

Brandweer doet grote ontsmettingsoefening

De brandweer van Brabant-Zuidoost heeft haar jaarlijkse ontsmettingsoefening. De unit is namelijk een van de brandweerkorpsen die gespecialiseerd is in het ontsmetten van mensen, dieren, spullen en infrastructuur. En dat doen ze samen met het Chemische, Biologische, Radiologische en Nucleaire (CBRN) Centrum van defensie.

11.22

Wapen gevonden in huis, man (45) opgepakt

Een man van 45 is in Udenhout opgepakt, nadat er in zijn huis een wapen was gevonden. Agenten gingen het huis binnen 'omdat ze het vermoeden hadden dat er een vuurwapen in de woning zou zijn'. Er werden een vuurwapen en munitie gevonden. Die zijn door de politie in beslag genomen.

De opgepakte man is naar het politiebureau gebracht voor verhoor.

11.11

Steekpartij azc Budel gebeurde na ruzie

Een ruzie was de aanleiding van een steekpartij op het azc in Budel. De verdachte, die na de steekpartij werd opgepakt, en het slachtoffer zijn allebei bewoners van het azc. het slachtoffer raakte lichtgewond. Hij is op eigen houtje naar het ziekenhuis gegaan om zich aan zijn verwondingen te laten behandelen.

"Er is nog veel onduidelijk over de toedracht van het incident. Mogelijk is onenigheid ontstaan nadat een mobiele telefoon verdwenen bleek. We hopen dat aanvullend onderzoek hier meer duidelijkheid over kan geven", laat de politie deze ochtend weten.

Politie bij het azc in Budel na de steekpartij van vrijdagnacht (foto: Johan Bloemers/SQ Vision).
Politie bij het azc in Budel na de steekpartij van vrijdagnacht (foto: Johan Bloemers/SQ Vision).
09.50

Auto en vrachtwagen botsen op A16

Op de A16 bij Prinsenbeek zijn een auto en een vrachtwagen op elkaar gebotst. Niemand raakte gewond. Het ongeluk gebeurde in de richting van de Belgische grens. Er is nog één rijstrook open.

Aan de andere kant rijdt helemaal geen verkeer, maar dat komt door werkzaamheden aan de weg.

Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
08.21

Auto afgepakt van bestuurder die zonder rijbewijs reed

Een bestuurder die in de gemeente Maashorst werd gepakt zonder rijbewijs, is zijn auto kwijt. De bestuurder werd vrijdagmiddag voor het eerst staande gehouden. Het was al de tweede keer dat hij zonder rijbewijs reed. 's Avonds kwamen agenten de auto weer tegen.

"En bij de derde keer wordt het voertuig in beslag genomen", schrijft de politie Maashorst in een bericht op Instagram.

01.06

Steekpartij op azc in Budel

Bij een steekpartij op het asielzoekerscentrum in Budel is in de nacht van vrijdag op zaterdag een man gewond geraakt. Volgens de politie had hij een conflict met een andere bewoner en werd hij 'mogelijk gestoken'. De man werd in een ambulance behandeld aan zijn verwondingen.

Een man is opgepakt. De steekpartij wordt nog verder onderzocht.

Foto: Johan Bloemers/SQ Vision.
Foto: Johan Bloemers/SQ Vision.
22.47

Man rijdt door na botsing waarbij gewonde valt

Op de kruising van de Botenlaan met de Hastelweg in Eindhoven zijn vanavond twee auto's op elkaar gebotst. Daarbij belandde een van voertuigen op zijn kant. De bestuurder van de zwarte Skoda zat bekneld en moest door de brandweer bevrijd worden.

Hij is ernstig gewond naar het ziekenhuis vervoerd. De andere auto is na het ongeval doorgereden, maar de politie kon de verdachte nog voor hij thuis was langs de kant zetten en oppakken.

LEES OOK: Man rijdt door na harde crash, bestuurder van andere auto raakt bekneld

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!