Liveblog

112-nieuws: mannen in berm opgepakt • autobrand zorgt voor file A58

28 september om 06:23 • Aangepast 12 oktober om 02:01
nl
In dit liveblog houden we je donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Dit liveblog is gesloten

Liveblog

20.29

Scooterrijder schrikt van wielrenners

Een meisje is vanavond gewond geraakt bij een ongeluk. Ze reed op een scooter op de Koolmees in Mierlo toen ze van twee wielrenners schrok en van de scooter viel. Ze is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De wielrenners zijn ongedeerd.

Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
17.49

Bestuurder van tractor mishandeld

De bestuurder van een tractor is gisterochtend mishandeld door de bestuurder van een scooter. Dat gebeurde op de Oude Helmondseweg in Deurne. Het slachtoffer raakte daarbij gewond. De politie heeft dankzij hulp van getuigen vanochtend een verdachte aan kunnen houden. Deze zit vast voor verder onderzoek.

15.49

Bestuurder botst tegen boom

Een automobilist is vanmiddag in Aarle-Rixtel van de weg geraakt en tegen een boom gebotst. Het is niet duidelijk waardoor de man van de weg raakte. Hij is gewond geraakt en met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De auto wordt door een bergingsbedrijf opgehaald.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
15.15

Meerdere mensen opgepakt in Cuijk

Aan de Kaneelstraat in Cuijk zijn vanmiddag zeker vier mensen opgepakt. De arrestaties hebben te maken met drugs, laat de politie weten. Ook op de Maasboulevard in Cuijk is iemand opgepakt, meldt een 112-correspondent. De auto van de verdachte is in beslag genomen. De politie is nog naar andere verdachten op zoek.

14.52

Heftige botsing met fatbike

Op de Antwerpenlaan in Eindhoven zijn donderdagmiddag twee scholieren op een fatbike gewond geraakt. De fatbike waarop ze reden botste met een auto. Er is een traumahelikopter geland.

Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
13.35

Man met wapens aangehouden

In Breda is een man zonder woon- of verblijfplaats woensdagmiddag aangehouden voor verboden wapenbezit. Rond 15:15 uur kreeg de politie een melding dat een man zich verdacht gedroeg op de Heerbaan.

De man had verschillende wapens bij zich zoals een mes, wapenstok en ploertendoder. De wapens zijn in beslag genomen en de man zit op het bureau voor verhoor.

11.10

Mannen in berm opgepakt

Op de Bestseweg in Liempde zijn vanmorgen twee buitenlandse mannen opgepakt. Boswachters troffen het tweetal met twee fietsen aan in een berm. De mannen spraken geen Nederlands en werkten niet mee.

De politie kwam ter plaatse, waarop de mannen lastig werden. De politie besloot om beide mannen aan te houden. Het tweetal zit nog altijd vast en wordt verhoord. Waar de mannen precies vandaan komen is nog onduidelijk.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
07.11

Auto in brand, file op A58

Op de A58 van Breda naar Bergen op Zoom staat een auto in brand. Daardoor staat er een file tussen Roosendaal-Oost en de afrit Wouwse Plantage. De vertraging is zo'n twintig minuten, dat meldt de ANWB.

06.50

UPDATE - Loods met compost in brand

De Veiligheidsregio laat weten dat de stank- en rookoverlast achter de rug is na een brand in een loods met compost. In totaal stond 25 kuub compost in brand.

"Dat wordt nu uit de loods gehaald zodat het goed geblust kan worden en om te voorkomen dat de brand opnieuw oplaait", aldus een woordvoerder van de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant.

Bij de brand is niemand gewond geraakt, de loods is compleet verwoest. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

06.14

Drie auto's in brand op parkeerplaats

Drie auto's zijn woensdagavond zwaar beschadigd geraakt door een autobrand op een parkeerplaats aan de Wittebollenstraat in Tilburg. Een geparkeerde auto vatte vlam en het vuur sloeg over op twee auto's die ernaast geparkeerd stonden.

De brandweer kwam snel ter plaatse. Alle drie de auto's zijn door de brand zwaar beschadigd geraakt, de auto waarbij de brand begon is volledig uitgebrand. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand. Ze sluit brandstichting niet uit. Een bergingsbedrijf heeft de drie auto's afgevoerd.

Foto: Jack Brekelmans / SQ Vision
Foto: Jack Brekelmans / SQ Vision
Foto: Jack Brekelmans / SQ Vision
Foto: Jack Brekelmans / SQ Vision
05.48

Loods met compost in brand, omgeving heeft flinke stankoverlast

Een opslagloods met compost in Moerdijk is afgelopen nacht in brand gevlogen en compleet verwoest. Dat meldt de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant. De geur van brandend compost zorgt voor veel stankoverlast. Ook komt er veel rook vrij. De Veiligheidsregio adviseert mensen in de omgeving ramen en deuren gesloten te houden.

De brand in de loods aan de Middenweg in Moerdijk werd rond half een gemeld. Het gaat om een loods van 60 bij 25 meter. De brand bleek al snel uitslaand. De vlammen sloegen aan de zijkant en aan de bovenkant uit het pand.

Foto: Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant
Foto: Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant
Foto: Christian Traets / SQ Vision
Foto: Christian Traets / SQ Vision
00.23

Man (18) opgepakt in onderzoek naar moord


Een achttienjarige man uit Drunen is gisteravond door een arrestatieteam opgepakt in het onderzoek naar de moord op Peter van Dongen uit Breda. De 68-jarige Van Dongen werd vorig jaar in Helvoirt zwaargewond gevonden op een bospad, een week later overleed hij in het ziekenhuis.

Een arrestatieteam viel het huis van de verdachte aan de Hoge Schijf in Drunen woensdagavond binnen. Bij de arrestatie werden tientallen agenten en een politiehelikopter ingezet.

20.39

Oude Ford Mustang uitgebrand

In Bergen op Zoom is een oude Ford Mustang uit 1969 uitgebrand. Dat gebeurde gisteravond rond acht uur op de kruising van de Halsterseweg met de Burgerhout. Waardoor de auto vlam vatte, is nog onduidelijk. De wagen viel al gauw niet meer te redden.

Foto: Thom Hesterman.
Foto: Thom Hesterman.
20.29

Vrouw botst op paal

Een vrouw is gisteravond met de schrik vrijgekomen, toen ze op de Graaf Engelbertlaan in Breda met haar auto tegen een paal reed. Door de klap sloeg de auto om, waarna hij op de andere rijbaan terecht kwam. De vrouw raakte slechts lichtgewond en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Waardoor de vrouw tegen de paal reed, is nog niet bekend.

Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
Foto: Tom van der Put/SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!