Liveblog

112-nieuws: man gewond bij steekpartij • auto vliegt uit de bocht

15 oktober 2023 om 21:30 • Aangepast 27 oktober 2023 om 02:02
nl
In dit liveblog hielden we je deze zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie. Wil je automatisch updates ontvangen van dit liveblog? Klik dan op het belletje.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Het liveblog is gesloten.

Liveblog

22.45

Automobilist opgepakt na achtervolging door motoragenten

Een Bosschenaar (54) is afgelopen nacht opgepakt nadat hij met hoge snelheid door de binnenstad van Den Bosch reed. Twee motorrijders die betrokken waren bij een alcoholcontrole ging meteen achter de auto aan. De man trapte daarop het gaspedaal nog verder in en reed met een snelheid van 200 kilometer per uur over de snelweg A2. Daar eindigde de achtervolging en is hij aangehouden. De bestuurder was onder invloed van cocaïne.

22.35

Auto botst tegen lantaarnpaal in Etten-Leur

Een automobiliste is vanavond met haar auto tegen een lantaarnpaal gebotst. Dat gebeurde op de Lage Vaartkant in Etten-Leur. De lantaarnpaal viel om en is door de gemeente weggehaald. De vrouw is door medewerkers van de ambulancedienst nagekeken en vervolgens naar een ziekenhuis gebracht. Een bergingsbedrijf heeft de auto meegenomen.

20.55

Man gewond bij steekpartij in Sint Willebrord

In de Kanariestraat in Sint Willebrord heeft vanavond kort voor acht uur een steekpartij plaatsgevonden. Daarbij is een man zwaargewond geraakt. Het slachtoffer is met spoed met de ambulance en onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het men hem gaat, is niet duidelijk. De politie onderzoekt wat er aan de steekpartij voorafging. Volgens een 112-correspondent trekt het voorval veel bekijks. De omgeving is met linten afgezet.

Foto: Christian Traets/SQ Vision
Foto: Christian Traets/SQ Vision
17.25

Auto vliegt uit de bocht en belandt in achtertuin

Een automobilist is vanmiddag rond halfvijf in Budel met zijn auto uit bocht gevlogen. Daarna belandde hij in de achtertuin van een huis. Dat gebeurde toen hij vanuit de Monseigneur Zwijsenlaan de Graafschap Hornelaan in wilde draaien. In de bocht verloor de bestuurder vermoedelijk de controle over het stuur. Niemand raakte gewond. De bestuurder is aangehouden. .

Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
14.56

Ingebroken in Vught

Er is gisteren ingebroken in een huis aan de De Bréautélaan in Vught. De politie vraagt mensen die iets gehoord of gezien hebben dit te melden. De inbraak vond plaats tussen half vier 's middags en tien uur 's avonds.

14.06

Geen geldig rijbewijs

Een Vughtenaar is afgelopen nacht in Amsterdam aangehouden voor het rijden zonder geldig rijbewijs. Ook gaf hij een ongeldige naam op. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt, zo laat de wijkagent weten.

12.14

Broei in hooibalen Groeningen

Aan de Kevelaersedijk in Groeningen woedde vanochtend brand. Er was sprake van broei in hooibalen. De brandweer van Vierlingsbeek en de brandweer van Sint Anthonis werden opgeroepen om het vuur te bestrijden. Dit bleek lastig. De tientallen balen werden met een kraan uit elkaar getrokken.

Met een kraan werden de hooibalen in Groeningen uit elkaar getrokken (foto: SK-Media).
Met een kraan werden de hooibalen in Groeningen uit elkaar getrokken (foto: SK-Media).
Bij de brand in Groeningen kwam veel rook vrij (foto: SK-Media).
Bij de brand in Groeningen kwam veel rook vrij (foto: SK-Media).
11.49

Automobilist rijdt hek uit grond

Een automobilist reed gisteravond een hek uit de grond langs de Maasdijk in Wijk en Aalburg. Dit gebeurde rond halfnegen 's avonds. De politie vermoedt dat de automobilist met te hoge snelheid de bocht in reed en de macht over het stuur verloor. Vervolgens gleed de auto van de dijk. De bestuurder ging er na het ongeluk vandoor, maar kon een half uur later alsnog worden aangehouden. De 34-jarige man uit de gemeente Altena bleek onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

11.29

Automobilist aangehouden in Breda

Een automobilist is rond elf uur gisteravond aangehouden op de Backer en Ruebweg in Breda. Hij viel agenten op vanwege zijn opvallende rijstijl. Toen ze hem lieten stoppen, bleek de man diverse ponypacks met drugs bij zich te hebben. Ook in de auto werden diverse ponypacks ontdekt. Vervolgens besloten de agenten ook het huis van de man te doorzoeken. Daar werden verschillende spullen en geld in beslag genomen voor verder onderzoek.

11.24

Automobilist met ongeldig rijbewijs

In Amsterdam is afgelopen nacht een man uit Vught aangehouden. Hij reed daar in een auto terwijl zijn rijbewijs ongeldig is verklaard. Toen agenten hem aanspraken, gaf hij een valse naam op. De man krijgt een proces-verbaal.

11.17

Vertraging vanwege werk aan brug

Heel het weekend zijn er werkzaamheden op de A27 van Breda richting Gorinchem. Daardoor staat er ook vandaag weer file voor de brug bij Gorinchem. De rechter rijstrook is daar dicht. Rond halftwee 's middags bedroeg de vertraging bijna een halfuur. De file was op dat moment zes kilometer lang en begon bij Nieuwendijk.

11.05

Automobilist gaat er snel vandoor na aanrijding vrouw (75)

Een 75-jarige fietsster is vrijdag 6 oktober rond kwart voor vijf 's middags van achteren aangereden door een automobilist. Dit gebeurde op de Wethouder Smoldersstraat in Waalwijk, vlakbij de kruising met de Burgemeester Smeelelaan. De automobilist ging er na de aanrijding meteen vandoor. "Waarom?", vraagt de politie zich af. De politie roept getuigen op zich te melden.

Wachten op privacy instellingen...
07.36

Auto in sloot langs A50 bij Schaijk

Een automobilist is rond kwart voor zeven vanochtend met zijn auto in de sloot beland langs de A50 bij Schaijk. Hij verloor vlakbij verzorgingsplaats De Gagel de macht over het stuur. Er was geen ander verkeer bij het ongeluk betrokken. De bestuurder is in een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Die heeft volgens de politie veel geluk gehad. De auto raakte zwaar beschadigd en moest door een bergingsbedrijf getakeld worden.

Hoe het ongeluk op de A5-0 bij Schaijk kon gebeuren, wordt onderzocht (foto: Gabor Heeres/SQ Vision).
Hoe het ongeluk op de A5-0 bij Schaijk kon gebeuren, wordt onderzocht (foto: Gabor Heeres/SQ Vision).
06.53

Verkeerscontrole Den Bosch

De verkeerspolitie heeft afgelopen nacht zes rijbewijzen ingevorderd tijdens alcoholcontroles op de N324 bij Schaijk en in het centrum van Den Bosch. Tien keer maakten agenten proces-verbaal op vanwege het rijden onder invloed. Een automobilist wilde niet meewerken aan de controle.

06.08

Auto in sloot in Breda

Een automobilist is afgelopen nacht met zijn auto in een sloot beland langs de Elleboog in Breda. Dit gebeurde rond kwart over vier 's nachts. De bestuurder was door nog onbekende oorzaak de controle over de auto verloren. Hij reed een paar boompjes plat en in de sloot kwam de auto tot stilstand. De man wist zelf uit de auto te komen. Hij is nagekeken door ambulancepersoneel. Een berger heeft de auto uit de sloot gehaald. De bestuurder werd opgehaald door een van zijn ouders.

Vanwege het ongeluk aan de Elleboog in Breda werd onder meer de politie gewaarschuwd (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
Vanwege het ongeluk aan de Elleboog in Breda werd onder meer de politie gewaarschuwd (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
03.23

Brand bij huis in Deurne

Bij een huis aan de Zandbosweg in Deurne woedde gisteravond laat brand. Het vuur woedde in het rieten dak van een pompenhuis, dat hoort bij het zwembad in de tuin. Een specialistisch rietbrandbestrijdingsteam uit het Gelderse Elst kwam naar Deurne om de brand te bestrijden. Dit team heeft met speciaal gereedschap het riet van het dak gehaald om zo de brand te blussen. Hoe de brand kon uitbreken, wordt onderzocht. Niemand raakte gewond. Wel liep het huisje veel schade op bij de brand.

Het pompenhuis in Deurne liep bij de brand aanzienlijke schade op (foto: Harrie Grijseels/SQ Vision).
Het pompenhuis in Deurne liep bij de brand aanzienlijke schade op (foto: Harrie Grijseels/SQ Vision).
22.48

Jongen (15) beschoten in Oss

Een 15-jarige jongen is gisteravond gewond geraakt bij een schietpartij in Oss. Dit gebeurde rond tien uur op de Schadewijkstraat. Het slachtoffer is in een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Vanwege de ernst van de situatie landde een traumahelikopter, voor medische assistentie. De dader ging er na de schietpartij vandoor.

LEES OOK: Jongen (15) gewond bij schietpartij in Oss, dader gevlucht

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!