Verdachte (40) steekpartij vrijgelaten, vrouw (38) wordt voorgeleid

18 oktober 2023 om 18:54 • Aangepast 27 oktober 2023 om 02:04
nl
De 40-jarige man die is opgepakt voor de dodelijke steekpartij van zondagavond in Sint Willebrord, is weer op vrij voeten. De man is geen verdachte meer, zo liet de politie weten. De tweede verdachte, een 38-jarige vrouw, wordt donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

De steekpartij vond zondagavond rond kwart voor acht plaats in de Kanariestraat. Een 41-jarige man uit Sint Willebrord kwam daarbij om het leven. Het slachtoffer werd vervolgens lange tijd op straat behandeld en daarna naar een ziekenhuis gebracht. Daar is hij in de loop van de avond aan zijn verwondingen overleden.

De man, die nu weer op vrije voeten is, werd dezelfde nacht nog aangehouden in Wernhout. Later werd ook de 38-jarige vrouw aangehouden. De vrouw wordt donderdag voorgeleid. De politie kon verder niets meer zeggen, omdat de verdachte in beperkingen zit. Zij mag alleen contact hebben met haar advocaat. Naar verluidt zouden de vrouw en het dodelijk slachtoffer het onderling niet eens zijn over de voogdij van hun zoontje.

LEES OOK:
' Zoontje moet nu vader missen', Sint Willebrord treurt om doodgestoken man

Dodelijke steekpartij in Sint Willebrord: man (40) opgepakt

Dodelijke steekpartij Sint Willebrord: tweede verdachte aangehouden

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!