Video

Vier auto's geplet door omgewaaide boom, N65 blijft nog uren dicht

2 november 2023 om 12:09 • Aangepast 10 november 2023 om 02:06
nl
Een boom is donderdag omgewaaid en op vier rijdende auto's terechtgekomen op de N65 bij Berkel-Enschot. Een man is daarbij gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. De N65 blijft nog tot zeker vier uur donderdagmiddag dicht voor verkeer, zo laat Rijkswaterstaat weten.
Profielfoto van Lobke Kapteijns
Geschreven door

De boom met een doorsnee van 1.20 meter stond in de middenberm en viel op de N65 in de rijrichting van Den Bosch naar Tilburg. De N65 is vanwege het ongeluk in beide richtingen afgesloten.

Hulpdiensten rukten uit, vier ambulances kwamen naar het ongeval om assistentie te verlenen. De politie laat weten dat behalve de gewonde man ook vijf inzittenden zijn gecontroleerd door ambulancepersoneel. Zij hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

Volgens een 112-correspondent bevond zich onder de inzittenden een jong kind. Op beelden is te zien dat vier auto's zwaar beschadigd zijn.

Het verkeer wordt omgeleid via de A2 en de A58. Verkeer richting Vught kan over de rechterrijstrook.

Storm Ciarán raast donderdag over Nederland en veroorzaakt windstoten van meer dan tachtig kilometer per uur in Brabant. Vanaf tien uur geldt weercode geel in Brabant. Aan de kust geldt code oranje. Rijkswaterstaat waarschuwt voor een zeer drukke avondspits vanwege de storm.

Foto: Toby de Kort / SQ Vision.
Foto: Toby de Kort / SQ Vision.
Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
Foto: Toby de Kort / SQ Vision
Foto: Toby de Kort / SQ Vision
Foto: Toby de Kort / SQ Vision
Foto: Toby de Kort / SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!