Video

Shakky kreeg tattoo met 'Eredivise' op zijn lijf, spelfout is nu rechtgezet

5 november 2023 om 21:15 • Aangepast 17 november 2023 om 02:01
nl
Eindhovenaar Shakky Wan die zaterdag Teletekstpagina 819 op zijn lichaam liet tatoeëren, heeft zondag een tripje terug naar de tattooshop moeten maken. Niet omdat hij nog een tattoo van de pagina wilde, maar omdat er een spelfout in de originele tatoeage stond. Boven de Eredivisie-stand, waarbij PSV op nummer 1 stond en Ajax helemaal onderaan, stond het woordje 'Eredivise'. De PSV-fan kwam er na een paar uur pas achter.
Profielfoto van Frank JanssenProfielfoto van Ista van Galen
Geschreven door
Frank Janssen & Ista van Galen

PSV op nummer 1 en Ajax helemaal onderaan op nummer 18. Dat leverde een historische Teletekstpagina op. Shakky twijfelde dan ook geen moment toen hij de historisch lage klassering van Ajax zag. Hij liet zaterdag de Teletekstpagina op zijn zij zetten. Een versimpelde versie weliswaar, want voor de gehele pagina is op het versierde lijf van Shakky geen ruimte.

Tattoo-artist Tim kwam er zaterdag op zijn vrije dag speciaal voor naar de shop. Hij is zelf geen voetballiefhebber, maar zette deze tatoeage graag. "Dit soort idiote tattoos zie je niet heel vaak voorbijkomen, dan is het wel grappig om daar een dag voor op te offeren", zei hij zaterdag tegen Omroep Brabant.

Toch ging er wat mis. Eenmaal thuis kwam Shakky erachter dat er een spelfout op zijn lichaam stond. In plaats van 'Eredivisie' prijkte het woord 'Eredivise' op zijn lichaam.

Shakky besloot het snel op te lossen en ging zondag terug naar de tattooshop. De 'i' is er inmiddels tussen geplaatst, zodat het woordje 'Eredivisie' nu wel juist is gespeld.

Alleen jammer voor Shakky dat Ajax niet meer laatste staat.

Omroep Brabant was er zaterdag bij toen Shakky de bijzondere tattoo liet zetten:

De spelfout leverde heel wat hilariteit op via social media.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!