RKC-doelman Etienne Vaessen weer in de basis, mét helm

11 november om 18:58 • Aangepast 24 november om 02:04
nl
Etienne Vaessen is terug bij RKC Waalwijk. Hij verdedigde zaterdagavond het doel van zijn ploeg in het thuisduel met Go Ahead Eagles. De doelman speelde zes weken niet, nadat hij hard in botsing was gekomen. Zaterdagavond droeg Vaessen een helm bij zijn rentree. De doelman speelde een prima wedstrijd, maar RKC verloor wel in eigen huis, met 1-0.
Profielfoto van Cor Bouma
Geschreven door

Vaessen kwam op 30 september hard in botsing met aanvaller Brian Brobbey van Ajax. Hij raakte buiten bewustzijn en werd op het veld gereanimeerd.

De ploeggenoten van RKC waren vervolgens zo aangeslagen dat het duel werd gestaakt. RKC en Ajax spelen op 6 december het restant van het duel uit.

De stand bij het staken was 2-3. RKC heeft nog een minuut of zes om iets aan deze achterstand te doen. Er mag ook publiek bij het restant van de wedstrijd zijn.

Go Ahead Eagles
Vaessen kreeg bij zijn rentree zaterdagavond tegen Go Ahead Eeagles weinig te doen. RKC was de gevaarlijkste ploeg, maar kwam niet tot scoren. Cleonise en Michiel Kramer kwamen in scoringspositie, maar slaagden er niet in keeper Jeffrey de Lange te passeren.

Wachten op privacy instellingen...
Etienne Vaesen werd lang behandeld na de botsing. (foto: ANP/Olaf Kraak).
Etienne Vaesen werd lang behandeld na de botsing. (foto: ANP/Olaf Kraak).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!