Video

Kimberley doet blaastest op portofoon agent en miljoen kijkers lachen mee

19 december 2023 om 21:30 • Aangepast 30 december 2023 om 02:03
nl
Kimberley uit Tilburg is sinds afgelopen weekend een beetje beroemd geworden dankzij een filmpje waarin ze viral is gegaan en al meer dan een miljoen keer is bekeken. “Ik zat op een politiemotor en had de agenten gevraagd of ik een blaastest mocht doen, want dat had ik nog nooit gedaan. Het was alleen geen apparaat voor een blaastest, ik zat op een portofoon te blazen”, zegt Kimberley lachend.
Profielfoto van Arnold Tankus
Geschreven door

De mislukte blaastest wordt gefilmd door haar vriendin Lieke en die gaat helemaal los als ze op de portofoon blaast. “Dit is een portofoon. Je blaast nu op een portofoon. Dit is echt zo zwaar voor schut!”, roept ze tijdens het filmen.

“Ik had helemaal niet door dat het geen blaastest was”, weet Kimberly nog. En juist dat maakt het filmpje extra grappig en de reden waarom het al 1,2 miljoen keer bekeken is. Kimberly heeft al veel reacties gehad en het is te verwachten dat ze voorlopig nog vaak geconfronteerd zal worden met haar reactie.

Een nieuwe carrière op social media ziet de nagelstyliste met vriend en twee kinderen na deze hit nog niet zomaar gebeuren. "Ik denk dat ik het gewoon bij de nagels hou."

DIT VIND JE OOK INTERESSANT:

Klompendans van WC Experience is een wereldhit dankzij TikTok-dansjes

Deze 5 Brabantse artiesten zijn onverwacht een hit op social media

Jongens nemen agent in de maling en gaan viral: 'Ik ben geen taxi'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!