Kaartjes voor het Fijnfisjenie Café in Roeptoetgat: schrijf je hier in

13 januari om 13:11 • Aangepast 23 januari om 02:04
nl
Het gezelligste café tijdens carnaval vind je in Roeptoetgat. Vier dagen lang beleef je het echte Brabantse carnaval uit heel de provincie in het Fijnfisjenie Café. Mooie verhalen, de beste optredens en heel veel leut. En daar kun jij bij zijn!
Profielfoto van Collin Beijk
Geschreven door

Tijdens carnaval is dagelijks het Fijnfisjenie Café geopend, daar kun je niet alleen naartoe, daar wil je naartoe. Want wie wil nu niet feesten samen met onze presentatoren Jordy Graat en Christel de Laat? Dat doen zij samen met cafébezoekers, artiesten en onze verslaggevers die met het Brabants Buske de hele provincie doorkruisen.

Maar wat is een café zonder bezoekers? Jij kan erbij zijn door je voor de loting van het Fijnfisjenie Café in te schrijven. Die inschrijving start zaterdag 13 januari om 13.11 uur. Oftewel 11 minuten over één.

Inschrijven
De inschrijving voor kaartjes loopt tot en met vrijdag 2 februari 2024. Het leuke is dat iedereen evenveel kans maakt op tickets. Gedurende de hele periode van inschrijving komen er op willekeurige momenten nieuwe kaarten beschikbaar. Die kun je dan meteen claimen door je daarvoor aan te melden.

Schrijf hier in voor het Fijnfisjenie Café

Meld je aan met het formulier hierboven. Je geeft dan meteen op met hoeveel personen je aanwezig wilt zijn. Je ontvangt dan een mail met daarin de link naar de Fijnfisjenie Café Portaal.

Hier zie je direct de dagen en tijdsblokken staan met daarachter vermeld of er tickets verkrijgbaar zijn voor de grootte van je groep. Selecteer het blok en click op ‘bevestig je boeking’. Als je de eerste bent krijg je direct de bevestiging en je tickets in de mail toegestuurd.

DIT WIL JE ALS CARNAVALSVIERDER OOK WEL WETEN:

Kijk hier: Susette greep nét naast kaartjes voor 3 Uurkes Vurraf

Kaartjes voor 3 Uurkes Vurraf: schrijf je hier in

Dit zijn de veelgestelde vragen van en over Roeptoetgat

Social Media verslaggever Nicole en presentator Jordy Graat en Christel de Laat
Social Media verslaggever Nicole en presentator Jordy Graat en Christel de Laat

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!