Liveblog

112-nieuws: auto belandt in de sloot • fietser zwaargewond na botsing

19 januari om 05:51 • Aangepast 2 februari om 02:02
nl
In dit liveblog houden we je deze vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie. Wil je automatisch updates ontvangen van dit liveblog? Klik dan op het belletje.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

20.58

Fietser zwaargewond na aanrijding

Een fietser is zwaargewond geraakt, toen hij op de Tramsingel in Breda werd geschept door een auto. De fietser zou een stuk door de auto zijn meegevoerd en uiteindelijk zo'n honderd meter verderop op straat terecht zijn gekomen. Het is nog niet duidelijk hoe hij er nu aan toe is. De bestuurder van de auto reed in eerste instantie door, maar heeft zich later gemeld. De politie doet nog onderzoek naar het ongeluk.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision
Foto: Perry Roovers/SQ Vision
20.53

Grote schade na harde crash

Twee auto's zijn op de kruising van de Macharenseweg en de Maaskade in Oss hard met elkaar in botsing gekomen. Eén bestuurder wordt in de ambulance nagekeken. De auto's raakten allebei zwaar beschadigd.

Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
20.22

Botsing tussen auto en fietser

Een auto en een fietser zijn rond half acht met elkaar in botsing gekomen op het kruispunt van de Nieuwe Heilaarstraat met de Liesbosstraat in Breda. De auto probeerde nog uit te wijken en raakte daarbij een lantaarnpaal. De fietser is even later gecontroleerd door ambulancepersoneel, de bestuurder van de auto mankeerde niks. Het is nog niet duidelijk hoe het ongeluk nou precies is ontstaan.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision
Foto: Perry Roovers/SQ Vision
Foto: Perry Roovers/SQ Vision
Foto: Perry Roovers/SQ Vision
18.22

Auto belandt in de sloot

Een vrouw is even voor vijf uur met haar auto ondersteboven in de sloot langs de N617 bij Sint-Michielsgestel beland. Ze zou tijdens het inhalen van een streekbus de middenberm hebben geraakt, waarna ze de macht over het stuur kwijtraakte en voor de bus langs van de weg af reed. De vrouw is door de brandweer uit de auto gehaald en ter plekke door ambulancepersoneel nagekeken.

Foto: Sander van Gils/SQ Vision
Foto: Sander van Gils/SQ Vision
16.35

A17 dicht na ongeluk

Door een ongeluk met acht auto's op de A17 bij Moerdijk is de weg richting Dordrecht afgesloten. De weg is volledig versperd door de auto's, meldt Rijkswaterstaat. Het ongeluk gebeurde vrijdagmiddag kort na halfvier.

Foto: Rijkswaterstaat
Foto: Rijkswaterstaat
14.48

Auto in brand bij tankstation langs A2

Een auto is in brand gevlogen bij tankstation Groote Bleek langs de A2 bij Maarheeze. Zowel medewerkers van het tankstation, als de brandweer probeerden het vuur te blussen, maar konden niet voorkomen dat de auto voor een groot deel uitbrandde. Voor de veiligheid werd het tankstation tijdelijk afgesloten. Ook de winkel ging even dicht. Een medewerkster van het tankstation werd door ambulancepersoneel onderzocht, omdat zij mogelijk rook zou hebben ingeademd. Ze hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.

Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
11.30

Overleden Pool was 23 jaar oud

De Poolse bestuurder die is overleden nadat hij in de nacht van woensdag op donderdag met zijn auto rechtdoor over een rotonde reed, was 23 jaar oud. Dat heeft de politie bekendgemaakt. De bijrijder is een 22-jarige man uit Polen. De politie zegt niet te weten hoe het nu met hem is. Hij is na het ongeval met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Lees hier meer over het ongeluk

Foto: Jack Brekelmans / SQ Vision
Foto: Jack Brekelmans / SQ Vision
10.49

Wijk onder water door gesprongen leiding

In een gedeelte van de wijk Buitenpepers in Den Bosch is vrijdag in de vroege ochtend een leiding gesprongen. Als gevolg staat er al urenlang water rond de Achtste Buitenpepers en zitten tientallen huizen zonder water. Op foto's is te zien dat tuinen, speelplaatsen, fietspaden en grasvelden onder water staan.

Op foto's is goed te zien waar het blank staat

10.10

Auto schiet van pad

Een automobilist is eerder vanochtend in Goirle aan de Vloeidijk van een besneeuwd pad geschoten. De auto reed kwam met zijn neus in een bevroren weiland terecht. De auto zat muurvast en kon geen kant meer op. Er raakte niemand gewond. Wel leverde het eenzijdige ongeval mooie plaatjes op.

Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
08.26

Brand blijkt geen brand

De brandweer rukte vanochtend uit naar het Aloysiusplein in Geffen. Daar zou brand zijn in een Jumbo-supermarkt. Maar niets bleek minder waar: het ging vermoedelijk om damp uit een installatie, geen rook.

Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
06.45

Gladde wegen en sneeuw in Brabant

Rijkswaterstaat en het KNMI waarschuwen ook deze ochtend voor gladde wegen. Het kan plaatselijk glad zijn door bevriezing van natte wegen en sneeuw. Vanuit het midden van het land trekt momenteel een sneeuwbui over Brabant.

Code geel is vrijdagochtend al van toepassing maar is ook afgekondigd voor vrijdagavond en zaterdag tot het middaguur.

03.08

Automobilist belandt in de sloot

Een automobilist is vannacht op de afrit van de A67 bij Lierop/Someren van de weg geraakt en een paar meter lager in een sloot beland. De chauffeur is nagekeken in een ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Hij is wel meegenomen naar het politiebureau om te onderzoeken hoeveel hij gedronken had. De auto is door een berger uit de sloot gehaald en meegenomen. De afrit was door het ongeluk een tijdje dicht.

Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision
02.14

Politieauto botst op andere auto

Een agente is vannacht rond half een met haar politieauto op een andere auto gebotst. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Bredaseweg en de Ringbaan-West in Tilburg. De vrouw reed met de politieauto op de Bredaseweg en wilde de Ringbaan-West oversteken. Op de kruising kwam ze in botsing met een andere auto die op de Ringbaan-West reed.

De agente raakte niet gewond, ook de bestuurster van de andere auto bleef ongedeerd. Ook een politiehond die bij de agente in de auto zat, kwam er ongeschonden vanaf.

De politie doet onderzoek naar het ongeluk. Allebei de voertuigen moesten worden afgevoerd door een berger.

Foto: Jack Brekelmans / SQ Vision
Foto: Jack Brekelmans / SQ Vision
Foto: Jack Brekelmans / SQ Vision
Foto: Jack Brekelmans / SQ Vision
00.20

Drugsafval op carpoolplaats

Op een carpoolplaats in Rosmalen zijn gisteren 23 jerrycans met vermoedelijk drugsafval gevonden. De vaten stonden achteraan op de parkeerplaats, die pal achter de geluidswal langs de A59 ligt aan de Graafsebaan. De vondst werd aan het einde van de middag gedaan. Een gespecialiseerd bedrijf ruimt de jerrycans op.

Foto: Bart Meesters / SQ Vision
Foto: Bart Meesters / SQ Vision
Foto: Bart Meesters / SQ Vision
Foto: Bart Meesters / SQ Vision
20.58

Vermiste man gevonden in België

Een man die vermist werd in Ulvenhout, is gisteravond rond negen uur gevonden in de omgeving van het Belgische Hoogstraten. De man is meegenomen naar het ziekenhuis voor controle.

Vroeg in de avond zocht de politie naar de man met onder meer een politiehelikopter. Ze zochten in de omgeving van het bos en het Sulkerpad. De man gedroeg zich verward en had geen jas aan, meldde de politie.

Wachten op privacy instellingen...
20.39

Overval in Veghel

De bewoners van een huis aan de Spechtendonk in Veghel zijn gisteravond overvallen. Ze zijn ongedeerd, maar volgens de politie wel flink geschrokken. Wat er is gebeurd, is nog niet duidelijk. De politie heeft de omgeving afgezet voor onderzoek.

Foto: Sander van Gils/SQ Vision.
Foto: Sander van Gils/SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!