Video

Concerten Veul Gère voor 2025 binnen vijf minuten uitverkocht

30 januari om 23:03 • Aangepast 9 februari om 02:07
nl
Carnaval moet nog beginnen, maar de carnavalsconcerten van Veul Gère in 2025 zijn al uitverkocht. Dinsdagavond startte de verkoop en binnen vijf minuten waren alle kaarten weg. Op 24 en 25 januari treedt de Tilburgse carnavalsvereniging op in Poppodium 013 in hun Tilburg. Voor fans zonder kaartje, is er nog wel één kans om te gaan.
Profielfoto van Luuk Glaap
Geschreven door

In een bericht op Facebook laat Veul Gère weten dat de kaartjes voor zowel vrijdag 24 januari, als zaterdag 25 januari al uitverkocht zijn. "Da hullie zin had in ‘n fistje wiste we, mar zoveul zin?! Da’s nie normaal. We zijn volop aon ‘t genieten en kunnen nie wachten totdat we mogen feesten bij Poppodium 013!", zo luidt het bericht.

Voor de fans die mis hebben gegrepen, is er nog wel een laatste optie om Veul Gère te gaan zien. Mits ze kinderen hebben. Op zaterdag 25 januari 2025 is er namelijk in de middag een kindershow. Kinderen van 4 tot en met 14 jaar mogen dan samen met hun ouders mee naar 013.

"Ziggo Dome, Ahoy... Maar te voet er naartoe kunnen, is wel heel erg prettig."

Het succes van de eerste concerten in 2023 was enorm, drie keer knipperen met de ogen en ze waren uitverkocht. Ze smaakten Veul Gère naar veel meer. En ook de concerten van begin dit jaar waren weer één groot feest. "We zijn na het vorige concert bij elkaar gekomen en hebben allerlei locaties de revue laten passeren", legde Wim Bruggeman van Veul Gère afgelopen vrijdag uit in het radioprogramma WAKKER! op Omroep Brabant. "Ziggo Dome, Ahoy... Maar te voet er naartoe kunnen, is wel heel erg prettig."

De band legt zichzelf vanwege het succes van de vorige edities wel de nodige druk op, beseft Wim. Zo waren er diverse gastoptredens. Onder andere een violiste en een een operazanger werden bij het optreden betrokken. "We zijn alweer aan het bellen", vertelde Wim op de radio. "Ik beloof een hele hoop leuke dingen!"

Woensdagochtend kan Wim het nog steeds niet bevatten dat ook de optredens van volgend jaar al zo snel zijn uitverkocht. "Het was niet normaal. Je hoopt dat mensen het leuk vinden en dat ze naar de concerten in 2025 willen komen. Sommige mensen vergelijken het al met 'Groots met een zachte G'. Wij blijven liever bescheiden. Hier zijn we al heel blij mee", vertelt hij in het ochtendprogramma Wakker!

Vorig jaar spraken we de mannen van Veul Gère vlak voor hun concert in 013

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!