Liveblog

112-nieuws: traumaheli landt op voetbalveld • auto met kinderen botst

15 februari om 11:43 • Aangepast 29 februari om 02:00
nl
In dit liveblog hielden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie. Wil je automatisch updates ontvangen van dit liveblog? Klik dan op het belletje.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten.

21.04

Traumaheli landt op voetbalveld

Op een trainingsveld van de voetbalclub RKSV Boxtel is iets voor halfnegen een traumahelikopter geland voor een reanimatie bij de tennisvereniging die in de buurt ligt. Naast de helikopter kwamen ook twee ambulances en meerdere politie-eenheden om hulp te verlenen. De helikopter trok veel bekijks van nieuwsgierigen.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
20.54

Steekpartij in Kaatsheuvel

In Kaatsheuvel is rond halfacht iemand neergestoken. Het slachtoffer is daarbij gewond geraakt. Er is later iemand aangehouden in Waalwijk. De precieze plek van de steekpartij heeft de politie nog niet vrijgegeven. "De rol van de arrestant en de toedracht worden nog onderzocht", schrijft de politie.

20.41

Bijna hele avond geen treinen tussen Eindhoven en Boxtel

Tussen Boxtel en Eindhoven Centraal rijden er donderdagavond tot zeker halfelf geen treinen door een stroomstoring. Dat meldt de NS.

Hier lees je meer over de situatie op het spoor

20.18

Auto in de sloot naast A50

Op de snelweg A50 is tussen Sint-Oedenrode en Veghel een auto de sloot ingereden. Het is nog onduidelijk of er gewonden zijn gevallen en of dat er andere voertuigen bij het ongeval betrokken waren.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
18.49

A58 deels dicht na botsing

Door een botsing met meerdere voertuigen bij knooppunt Batadorp is de snelweg A58 richting Eindhoven dicht op dit moment. Het verkeer kan er nog wel langs via de vluchtstrook. Ga je richting Eindhoven? Er is een omleiding vanaf knooppunt De Baars via de A65 en A2.

Wachten op privacy instellingen...
15.35

Auto botst tegen wegversmalling

Op de Grensweg in Budel is een auto tegen een wegversmalling aan gereden. De bestuurder en de andere drie inzittenden, onder wie twee kinderen, kwamen met de schrik vrij. Wel werden de kinderen voor de zekerheid nagekeken door een medewerker van de ambulancedienst. Van de politie kregen zij een knuffelbeertje.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
14.12

Mannen aangehouden met wapen in auto

De politie heeft vannacht even voor half drie twee mannen in een auto aangehouden in Moerdijk. Zij hadden een vuurwapen bij zich. De mannen uit Zevenbergen (38) en Moerdijk (41) hadden ook de nodige inbrekersmaterialen in de auto liggen. Die spullen zijn in beslag genomen, de mannen zijn meegenomen naar het bureau.

13.38

Verdachte spullen gevonden in stallen

Bij een routinecontrole zijn de politie en gemeente Laarbeek op 'verdachte spullen' gestuit in stallen aan de Stipdonk in Lierop. Het gaat volgens een agent ter plaatse niet om drugsafval. De eigenaar van de stallen zou al enige tijd overleden zijn. Wat er wel ligt is nog onduidelijk. Politie en brandweer zijn ter plaatse.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
11.20

Aanhanger vliegt van auto

Een aanhanger is op de Kerkstraat in Schijndel losgeraakt van een auto. Vervolgens ramde de wagen vol met hout een stroomkast in de berm. Daarbij zou een grote steekvlam zijn ontstaan. Niemand raakte gewond, wel heeft de brandweer de plek van het ongeluk afgezet en is de stroom afgeschakeld door netbeheerder Enexis. Daardoor zitten bewoners van een aantal huizen ook tijdelijk zonder stroom.

Foto: Sander van Gils/SQ Vision
Foto: Sander van Gils/SQ Vision
08.35

'Dood dier' op de vluchtstrook

Wachten op privacy instellingen...
07.44

Brand brak uit in ovens

De brand in Bladel is onder controle, dat meldt de brandweer Brabant Zuidoost. Twee industriële ovens stonden in brand. De brand is uit, daarna heeft de brandweer het gebouw geventileerd. Inmiddels is ook de rook en stank weg.

07.05

Ongeval op A2

Op de A2 richting Utrecht bij knooppunt Empel is een ongeluk gebeurd, dat meldt Rijkswaterstaat. Door het ongeval is er één rijstrook minder in gebruik. De vertraging voor weggebruikers is zo'n dertig minuten.

06.50

Brand bij bedrijf in Bladel

In een bedrijfspand aan de Hallenweg in Bladel woedt brand, dat meldt de brandweer Brabant Zuidoost. Volgens een woordvoerder van de brandweer gaat het om een binnenbrand. Er is niemand gewond geraakt. De brandweer is uitgerukt met twee blusvoertuigen, een hoogwerker en een watercontainer.

06.43

Ongeluk op A59

Op de A59 in de richting van Den Bosch is bij Drunen-West een ongeluk gebeurd. Dat meldt de ANWB. Er is maar één rijstrook open, de vertraging is zo'n twintig minuten.

06.15

Aanhanger belandt tegen boom

Op de N279 in de rijrichting Veghel is bij Erp een ongeluk gebeurd. De aanhanger van een vrachtwagen slingerde via de berm tegen een boom. Ook verloor de chauffeur bij het ongeluk een heftruck. Er vielen geen gewonden, wel brak een boom af. Dat meldt een weginspecteur van Rijkswaterstaat.

22.03

Automobilist botst op vrachtwagen bij rotonde

Een automobilist is in Haps met zijn auto achterop een vrachtwagen gebotst. Dat gebeurde net voor de rotonde (N264) vlakbij buurtschap Putselaar. De autobestuurder is ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht maar was niet gewond.

Het verkeer werd om het ongeval heengeleid, zodat de auto geborgen kon worden door een bergingsbedrijf.

Foto: Saskia Kusters/SK-Media.
Foto: Saskia Kusters/SK-Media.
20.55

Gewonde bij steekpartij in asielzoekerscentrum

Bij het asielzoekerscentrum (azc) in Oosterhout is woensdagavond iemand gewond geraakt aan zijn hand. Volgens een 112-correspondent ging daar een steekpartij aan vooraf.

Drie andere bewoners van het azc zijn meegenomen voor verhoor op het politiebureau. Vanwege de taalbarrière is er nog niet veel duidelijk. Volgens een politiewoordvoerder zijn ze niet formeel aangehouden.

Het azc zit op de twee bovenste verdiepingen van het GR8 Hotel aan de Beneluxweg. Daar is plek voor zestig gevluchte tieners.

19.39

Vechtpartij met carnaval, man aangehouden

De politie heeft een man aangehouden die op carnavalszaterdag betrokken was bij een vechtpartij op de parkeerplaats aan de Vostershof in Deurne. Dat meldt de politie op Facebook. De vechtpartij vond plaats tussen 23.00 en 23.15 uur. De politie spreekt over 'poging tot doodslag' en zoekt getuigen.

18.44

Dode man in sloot niet dood door misdrijf

De dode man die zondag in een sloot aan de Ambrosiusweg in Hilvarenbeek werd gevonden, is niet door een misdrijf om het leven gekomen. Dat meldt de politie. Het gaat om een 41-jarige Tilburger.

De man lag in een ondiepe sloot.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!