Liveblog

112-nieuws: motorrijder scheurt over de weg • auto in de berm bij A50

23 maart om 21:09 • Aangepast 3 april om 02:02
nl
In dit liveblog hielden we je zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie. Wil je automatisch updates ontvangen van dit liveblog? Klik dan op het belletje.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten

22.44

Auto rijdt tegen boom

Een man is op de Rode Eiklaan in Odiliapeel met zijn wagen tegen een boom gereden. Zowel de auto als boom is flink beschadigd geraakt.

Foto: Kevin Kanters/SQ Vision.
Foto: Kevin Kanters/SQ Vision.
22.41

Motorrijder scheurt over de N2

Een motorrijder is gisteren betrapt toen hij veel te hard reed op de N2 in Eindhoven. Agenten reden in een onopvallende auto op deze weg, waar een maximumsnelheid van 80 kilometer per uur geldt. Ze werden daar ingehaald door een motorrijder die te hard reed.

Agenten zijn de man gaan volgen en zagen dat hij tussen de 160 en 170 kilometer per uur reed. De man heeft een boete gekregen en zijn rijbewijs is in beslag genomen. Het Openbaar Ministerie gaat bepalen wat er met zijn rijbewijs gaat gebeuren. Hij moet in ieder geval een cursus volgen bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR).

21.05

Auto in de berm bij A50

Een automobilist is vanavond met de auto in de berm langs de snelweg A50 bij Eindhoven beland. Niemand is gewond geraakt. Een berger heeft de auto uit de berm gehaald en meegenomen.

Wachten op privacy instellingen...
20.38

Ongeluk in Boxtel

Op de Baanderherenweg in Boxtel is vanavond een ongeluk gebeurd tussen twee voertuigen. Dat gebeurde op de kruising met de Stenen Kamer. Een ambulance is ingeschakeld en personeel heeft iemand behandeld. Het is nog niet duidelijk wat er precies gebeurd is. De weg is dicht voor onderzoek.

Foto: Sander van Gils/SQ Vision.
Foto: Sander van Gils/SQ Vision.
20.23

Politie deelt foto's van inbrekers

De politie heeft beelden gedeeld van twee inbrekers die afgelopen januari toesloegen in Nuenen. Het tweetal brak in bij een huis aan de Jacob Catsstraat. Ze braken een kluis open en gingen er met de buit vandoor.

De inbrekers kregen van het Openbaar Ministerie een week de tijd om zichzelf te melden. Dat is niet gebeurd, daarom deelt de politie nu beelden waarop de daders te zien zijn.

De politie waarschuwde die maand al voor een inbraakgolf in Nuenen, hier lees je er meer over

Foto: Politie.
Foto: Politie.
17.17

Brand in Reusel

In een huis aan de Lange Voren in Reusel woedde vanmiddag een brand. Het vuur is ontstaan in de keuken. De brandweer had de brand snel onder controle.

Wachten op privacy instellingen...
17.07

106 klimaatactivisten opgepakt bij demonstratie

De politie heeft 106 klimaatactivisten van Extinction Rebellion opgepakt bij de demonstratie op Eindhoven Airport. Activisten probeerden de start- en landingsbaan op te komen en weigerden uit de vertrekhal te gaan. Een demonstrant had zich aan de grond vastgelijmd.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
14.19

Auto moet uitwijken en botst tegen boom

Een auto is vanmiddag tegen een boom gebotst in Ommel, nadat de mannelijke bestuurder uit moest wijken voor een busje. Dat gebeurde bij het Ommelse bos. De chauffeur van dat busje zag de auto niet aankomen. De bestuurder van de personenwagen is naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet duidelijk hoe ernstig hij gewond zijn.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
12.58

Verbindingsweg dicht na ongeluk

De weg die de A58 van Tilburg richting Eindhoven verbindt met de A2 richting Maastricht is afgesloten bij knooppunt Batadorp. Daar gebeurde een ongeluk. Verkeer richting Maastricht krijgt het advies te keren bij Ekkersrijt. Rond halftwee 's middags leidde de afsluiting tot een kwartier vertraging vanaf Oirschot. Op dat moment stond er vier kilometer file.

11.08

Defecte trein van spoor gehaald

Tussen Den Bosch en Geldermalsen reden tot kwart voor twaalf vanochtend minder treinen vanwege een defecte trein. In eerste instantie vreesde de NS dat de problemen pas rond twaalf uur 's middags verholpen zouden zijn, maar de defecte trein was sneller van het spoor dan gedacht.

10.39

Man gestoken in huis Den Bosch

Een 49-jarige man is vanochtend in zijn been gestoken in een huis aan de Cesar Francklaan in Den Bosch. Een 47-jarige vrouw, die zich ook in dit huis bevond, is aangehouden en vastgezet. Ze wordt later vandaag gehoord. Het slachtoffer is behandeld door ambulancepersoneel. Het steken gebeurde na een ruzie. "De aanleiding ligt mogelijk in de relationele sfeer", zegt de politie.

Diverse hulpdiensten werden opgeroepen vanwege de gestoken man in het huis aan Cesar Francklaan in Den Bosch (foto: Iwan van Dun/SQ Vision).
Diverse hulpdiensten werden opgeroepen vanwege de gestoken man in het huis aan Cesar Francklaan in Den Bosch (foto: Iwan van Dun/SQ Vision).
10.19

Ex-werknemer berooft ondernemer

Een 56-jarige ondernemer is gistermiddag in Breda bedreigd en bestolen door een ex-werknemer (36). De man was in januari ontslagen en had daarover al eerder verhaal gehaald en de ondernemer bedreigd. Ook nu kwam hij dreigend op hem af. Er ontstond een woordenwisseling. Vervolgens pakte de verdachte de tas van de ondernemer - met daarin een laptop en de portemonnee van de baas - uit diens auto. Daarna ging hij er in een auto vandoor. In Klundert werd hij na een achtervolging gestopt.

Lees hier de details.

09.57

Auto's beschadigd bij achtervolging

Twee auto's zijn afgelopen nacht beschadigd geraakt bij een wilde achtervolging door het centrum van Tilburg. Agenten konden de verdachte stoppen door met hun auto tegen de auto van de verdachte aan te rijden. Details ontbreken vooralsnog.

09.47

Vrachtwagenchauffeur voorkomt aanrijding

Een vrachtwagenchauffeur heeft vanmorgen een botsing met een viaduct in Breda voorkomen. Hij zag op tijd dat zijn vrachtwagen te hoog was om onder dit viaduct door te gaan. De politie hielp hem achteruit te rijden en te keren. Eerder deze week ging het nog wel mis in Waalwijk. Daar kwam een vrachtwagen klem te zitten onder het viaduct over de Hertog Janstraat.

Lees hier meer over de vrachtwagen die klem zat onder een viaduct in Waalwijk.

Foto: Instagram wijkagenten Markdal-buiten
Foto: Instagram wijkagenten Markdal-buiten
09.42

Spoedreparatie op A27

De rechterrijstrook van de A27 van Gorinchem richting Breda is afgesloten bij Breda-Noord vanwege een spoedreparatie. De afsluiting leidde rond kwart over elf 's ochtends tot een vijf kilometer lange file vanaf Oosterhout, goed voor meer dan tien minuten vertraging.

08.52

Slingerende automobilist op A4

Een slingerende automobilist is gisteravond aangehouden op de A4 bij Hoogerheide. Agenten zagen hem daar rond kwart voor tien veel te hard over de weg rijden. De bestuurder, een 22-jarige man uit Roosendaal, was al eens eerder betrapt op autorijden onder invloed van drugs. Ook nu bleek dit het geval. Hij kreeg een rijverbod van 24 uur.

01.56

Automobilisten zijn rijbewijs kwijt

Zes automobilisten moesten afgelopen nacht hun rijbewijs inleveren nadat ze zich niets aantrokken van de wegwerkzaamheden op de snelweg A58 bij Breda. Ze reden allemaal veel te hard. Vanwege de wegwerkzaamheden geldt daar een maximumsnelheid van 70 kilometer per uur, maar de zes automobilisten reden meer dan 50 kilometer per uur te hard.

Een van hen was een vrouw die pas sinds kort haar rijbewijs heeft. Een andere automobilist bleek helemaal geen rijbewijs te hebben. Daarop namen agenten de auto waarin deze bestuurder zat in beslag.

Wegwerkzaamheden op de A58 (foto: Instagram verkeerspolitie Zuidwest-Brabant).
Wegwerkzaamheden op de A58 (foto: Instagram verkeerspolitie Zuidwest-Brabant).
02.58

Auto botst op boom in Empel

Een automobiliste is gisteravond laat met haar auto op een boom gebotst naast de Empelseweg in Empel. Dit gebeurde rond de klok van twaalf uur. De vrouw kwam uit de richting Empel en reed richting het Maximakanaal, toen ze door nog onbekende oorzaak van de weg raakte. De bestuurster is nagekeken door ambulancemedewerkers, maar hoefde niet naar een ziekenhuis gebracht te worden. De auto raakte zwaar beschadigd en is door een berger meegenomen.

Hoe het mis kon gaan op de Empelseweg bij Empel wordt onderzocht (foto: Bart Meesters).
Hoe het mis kon gaan op de Empelseweg bij Empel wordt onderzocht (foto: Bart Meesters).
De automobiliste botste met haar auto op een boom naast de Empelseweg in Empel (foto: Bart Meesters).
De automobiliste botste met haar auto op een boom naast de Empelseweg in Empel (foto: Bart Meesters).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!