Guus Meeuwis kondigt line-up aan voor afscheidsconcerten

11 april om 07:00 • Aangepast 19 april om 02:05
nl
Guus Meeuwis staat tijdens de laatste editie van zijn Groots met een Zachte G-reeks met een hele verzameling aan Nederlandse artiesten op het podium. Tijdens alle negen shows wordt hij vergezeld door Flemming. Op elke concertdag is er ook nog een andere gastartiest. Onder meer Danny Vera en Acda en De Munnik gaan de concertreeks deze zomer met de Brabantse zanger afsluiten.
Profielfoto van Rochelle Moes
Geschreven door

Komende zomer beleeft Guus Meeuwis zijn achttiende en laatste Groots met een zachte G-concertreeks. Met negen shows is die grootser dan ooit tevoren. Elke show treedt er een andere gastartiest op.

De eerste vier namen maakte Guus Meeuwis woensdagavond bekend op zijn social mediakanalen. In een filmpje is te zien dat hij bij de artiesten langsgaat om ze een pet te overhandigen, met daarop de tekst: ‘De La la laatste’.

Naast Danny Vera en Acda en De Munnik, AEDM, Racoon, Nielson, Kraantje Pappie, Peter Koelewijn, Joshua Nolet, Diggy Dex, en een nog nader bekend te maken duo.

Het laatste concert van de reeks is op 26 juni. Als de zanger niet nog meer concerten toevoegt, zal dat het allerlaatste Groots met een zachte G-concert in de geschiedenis zijn.

DIT VIND JE OOK INTERESSANT:

Superfan Joyce is na dit jaar meer dan 70 keer in haar leven naar de Groots-concerten geweest

Guus Meeuwis voegde dit jaar show na show toe, wat verdient hij daar nou aan?

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.