Video

Martin (73) mishandeld in park: verdachte (40) aangehouden

16 mei om 16:05 • Aangepast vandaag om 01:18
nl
Agenten hebben donderdag een 40-jarige verdachte uit Sint Willebrord aangehouden voor het mishandelen van Martin van Wees (73) in het Processiepark in Sint Willebrord. Martin schoot daar een oudere vrouw te hulp die werd lastiggevallen door een groep jongeren en werd vervolgens door hen in elkaar geslagen.
Profielfoto van Wim Coenen
Geschreven door

De politie meldt de arrestatie donderdagmiddag. Ze sluit meerdere aanhoudingen niet uit. Eerder zei de politie al dat ze wist wie de vechtersbazen zijn.

Martin was zijn hond aan het uitlaten in het Processiepark toen hij bij de groep jongeren uitkwam. Hij zag dat ze een oudere vrouw met een hond belaagden. Er was ook een vader van een van de jongens bij. Met hem kreeg hij het aan de stok. "Ik had ruzie met alleen die vader en had nooit verwacht dat de hele groep mij te grazen zou nemen."

Van de vechtpartij ging al snel een video viral op sociale media. Dat zorgde ervoor dat hij veel steun kreeg van dorpsbewoners.

Omroep Brabant experimenteert met het laten presenteren van onze eigen artikelen met behulp van AI, ofwel kunstmatige intelligentie. Hierdoor kunnen we met weinig moeite mensen bereiken die bijvoorbeeld moeite hebben met lezen of het prettiger vinden om video’s te kijken. We bieden zo iets extra's dat we nooit zouden kunnen bieden zonder de mogelijkheden van AI. De inhoud van de video is natuurlijk geheel door journalisten (échte mensen dus) gemaakt en dit komt niet in de plaats van echte presentatoren.

We zijn benieuwd naar jouw mening over deze met behulp van AI gemaakte video. Laat van je horen via [email protected].

DIT IS OOK INTERESSANT:

Man die hondje uitlaat mishandeld door zo'n tien jongeren: 'Absurd'

Martin (73) mishandeld nadat hij oudere vrouw hielp: 'Zou het zo weer doen'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!