Tessel Linders

Tessel Linders

Regioverslaggever

Bij Omroep Brabant werkzaam als Regioverslaggever regio Oss, Bernheze, Boekel, Landerd, Meierijstad, Sint-Anthonis en Uden

Het mooiste van deze regio? Het is een heel divers gebied, met de grote bedrijven (en bedrijvigheid!) in bijvoorbeeld Meierijstad en Oss, maar ook die prachtige natuur van de Maashorst en het dorpse karakter van de kleine kernen eromheen.

Contact Bel of stuur een WhatsApp naar 040-2949492. Mail naar [email protected] |

Artikelen van Tessel Linders

Negen maanden na de dood van Rik van de Rakt (18) staat Abdallah A. eindelijk voor de rechter

Hij fietst die ochtend nietsvermoedend naar zijn werk in een verzorgingshuis in Oss. De 18-jarige Rik van de Rakt uit Heesch. Het ontbijt zal hij daar nooit uitserveren. Met het verzorgingshuis in zicht wordt hij uit het niets gestoken door de Soedanese statushouder Abdallah A. Zwaargewond belt hij nog naar zijn stiefvader. Niet veel later overlijdt hij. Wat bezielde A.? Daar hoopt de rechtbank in Den Bosch vrijdag achter te komen.

Bloemen bij de plek waar Rik van der Rakt omkwam. (Archieffoto)

Movianto in Oss is nu even het middelpunt van de samenleving: 'We doen waar we goed in zijn'

De hoeveelheid beveiliging voor het pand verraadt dat er spannende dingen liggen opgeslagen bij Movianto in Oss. Een bedrijf dat al tien jaar aan de top staat van logistieke dienstverlening in de wereld, maar waar nog maar weinig mensen van hadden gehoord. Tot nu. Sinds het coronavaccin voor de Nederlandse markt dáár in de vriezer ligt, weet iedereen precies waar het ligt. Als schat op het industrieterrein, de hoeder van het vloeibare goud.

Michiel Heller van Movianto Nederland voor de vriezers met het vaccin.