Tien tips over aanrijding in Schijndel door keien, 25 rechercheurs ingezet

28 juni 2017 om 18:30
nl
De politie heeft een tiental tips binnengekregen over de aanrijding in Schijndel. Daarbij raakte een 32-jarige vrouw zwaargewond. De politie heeft 25 rechercheurs op de zaak gezet.
Profielfoto van Raymond Merkx
Geschreven door

De 32-jarige Tynni reed over twee enorme keien. Die stenen waren daar doelbewust neergelegd. De politie onderzoekt daarom poging tot doodslag.

Opsporing Verzocht en Bureau Brabant besteedden aandacht aan de zaak. De politie is nog altijd op zoek naar twee scooterrijders die in de buurt van de plek werden gezien. Zij reden vanuit Schijndel in de richting van Sint-Oedenrode.

Zwaar gewond
Tynni was vrijdagnacht onderweg naar haar vriend, toen ze over de keien heenreed. De auto kreeg een klapband en werd daardoor onbestuurbaar. Het voertuig knalde daarna tegen een boom. Ze ligt op dit moment op de Intensive Care. Het slachtoffer is niet aanspreekbaar en heeft al diverse operaties moeten ondergaan.

LEES OOK: 'Onbegrijpelijk dat mensen zoiets kunnen doen', vriend Schijndels slachtoffer compleet van slag

Kort daarna reed ook een andere automobilist over de keien. Hij raakte niet gewond. Zijn auto liep wel flinke schade op. De politie roept getuigen nadrukkelijk op zich te melden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.