Wie legde keien op de weg in Schijndel? 'Er zijn mensen die meer weten'

6 juli 2017 om 17:40 • Aangepast 20 november 2020 om 23:49
nl
De politie weet nog altijd niet wie de keien op de weg heeft gelegd die bijna twee weken geleden leidden tot een zeer ernstig ongeluk in Schijndel. In een nieuwe getuigenoproep geeft de politie aan dat het in Schijndel 'gonst van de geruchten'. De daders hebben zich echter nog niet gemeld.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door
Wachten op privacy instellingen...

Het team dat de zaak onderzoekt, denkt dat er mensen zijn die meer weten. Zij hebben zich echter nog niet gemeld. "Blijf hier niet mee rondlopen, maar meld je", adviseert de politie dringend.

De 32-jarige vrouw die bij het ongeluk zwaargewond raakte nadat ze op de Structuurweg met haar auto over de keien reed, is inmiddels van de intensive care af. Dit liet de politie dinsdag weten. Ze heeft zwaar letsel, maar ze is bij kennis.

LEES OOK: ‘Onbegrijpelijk dat mensen zoiets kunnen doen’, vriend Schijndels slachtoffer compleet van slag

Klapband
Door de keien op de weg kreeg de auto van het slachtoffer een klapband, raakte van de weg en belandde tegen een boom. Het slachtoffer zat bekneld in de auto en moest door de brandweer worden bevrijd.

De vrouw werd na het ongeluk in slaap gehouden en onderging een aantal spoedoperaties. Het is nog niet bekend of ze blijvend letsel zal overhouden aan het ongeluk.

LEES OOK: Keien op de weg leiden tot petitie: 'Eén lamp zou al helpen'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.