Derde verdachte aangehouden in zaak ernstig keienongeluk Schijndel

27 januari 2018 om 19:09
nl
De politie heeft zaterdagmiddag een derde verdachte aangehouden in het onderzoek naar het ernstige keienongeluk op de Structuurweg in Schijdel. Het gaat om een 17-jarige jongen. Tynni Habraken raakte bij het ongeval ernstig gewond. De destijds zwangere vrouw reed met haar auto tegen een kei. De politie gaat ervan uit dat de grote steen opzettelijk op straat is neergelegd.
Profielfoto van Frances Vermeeren
Geschreven door
Frances Vermeeren

Eerder op de dag werd al een 19-jarige man opgepakt. De eerste verdachte werd vrijdag aangehouden, toen ging het ook om een jongen van 17 jaar oud. Alle drie de verdachten zitten vast voor verder onderzoek. De drie opgepakte verdachten zijn vrienden van elkaar. Het DNA van een van de verdachten komt overeen met het DNA dat op de kei is gevonden

Wachten op privacy instellingen...

 

Zwanger
De zwangere Tynni Habraken (32) reed in de nacht van 23 op 24 juni 2017 met haar auto op de kei, kreeg een klapband, raakte van de weg en botste tegen een boom. Ze raakte ernstig gewond. Tynni liep een incomplete dwarslaesie op. Een week lang balanceerde ze op het randje van de dood en werd ze kunstmatig in slaap gehouden. 

Twee weken geleden beviel Tynni van een gezonde dochter. "De zwangerschap begon spannend, maar het resultaat is prachtig", vertelde vader Stephan.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.