Video

Ties en ook Sjan, Medina en Marcel door Brabants Buske opgepikt: 'Beter busje dan verwacht'

30 april 2018 om 11:15
nl
Student Ties uit Etten-Leur zat maandag met de handen in het haar. Hij moest voor een project naar school in Breda, maar de bussen reden niet. Gelukkig bracht ons eigen Brabants Buske uitkomst. En daar was Ties heel blij mee. "Top, bedankt voor de lift", laat hij weten aan gelegenheidschauffeur Raymond. En de stiptheid van ons busje. Daar kunnen ze volgens Ties in het openbaar vervoer nog wat van leren.
Geschreven door

 

Wachten op privacy instellingen...

Raymond bracht Ties Reijne (21) van Etten-Leur naar de Avans Hogeschool in Breda, waar hij Integrale Veiligheidskunde studeert. Ties had al pech dat hij ondanks de vakantie toch naar school moest voor een project. En door de staking van de buschauffeurs leek deze maandag voor hem helemaal een pechdag te worden. 

Gelukkig was het Brabants Buske daar om het leed van Ties verzachten. Datzelfde geldt voor Sjan uit Venlo die op bezoek wilde bij haar dochter in Breda. Ze is blij dat ons Brabants Buske haar tegenkwam. "Anders had ik weer op de trein terug moeten stappen", zegt ze. De bus vanaf het station in Breda naar haar dochter liet het namelijk afweten.

 

Wachten op privacy instellingen...

Marcel Swolfs (21) uit Gilze wist niet van de stakende buschauffeurs maandag en ook dinsdag. Hij stond maandag dan ook hoopvol op de bus te wachten. Er kwam echter een ander busje: ons Brabants Buske. "Een beter busje dan ik had verwacht", zegt Marcel die dankzij ons toch nog op tijd op zijn werk kwam.

 

Wachten op privacy instellingen...

En voor Medina kwam ons busje ook precies op tijd. Ze had heel de nacht doorgewerkt om een deadline te halen voor haar studie aan de Universiteit van Tilburg. En dankzij de lift van ons Brabants Buske kon ze het resultaat van haar werk maandag gelukkig op tijd inleveren. Ze moest nog printen, dus ging ze met een flinke sprint naar haar docent. Op een paar minuten na, haalde ze het. Ook haar twee zussen konden fijn meeliften om in de bibliotheek te studeren. 

Wachten op privacy instellingen...

 

Wachten op privacy instellingen...

 

Om half vijf stopte de service van ons Brabants Buske. 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.