Sekspoppen-claim komt er niet meer, Johan Vlemmix hoeft geen geld meer van Patricia Paay

25 juni 2018 om 18:06
nl
Johan Vlemmix eist niet langer geld van Patricia Paay. Hij vulde zijn sekspoppencollectie aan met een exemplaar van Patricia Paay. Dat schoot de zangeres in het verkeerde keelgat. Ze eiste geld van Vlemmix. Johan eiste op zijn beurt geld van Patricia. Maar daar komt hij nu op terug.
Profielfoto van Edwin Vossen
Geschreven door
Edwin Vossen

Apetrots was Johan Vlemmix toen hij maanden geleden aankondigde dat zijn villa vol komt te staan met tal van sekspoppen. Maar vervolgens kreeg hij een hevige ruzie met Patricia Paay. Zij eiste 30.000 euro van Vlemmix. Hij wilde op zijn beurt 200.000 euro van Paay.

Maandag liet Johan weten de claim van twee ton toch te laten varen. Hij heeft medelijden met Patricia en wil daarom niet langer geld van haar zien.  

Poppen aan het dansen

De oorlog tussen de Brabantse Johan Vlemmix en mediapersoonlijkheid Patricia Paay begon dus maanden geleden. Johan heeft een grote poppencollectie en zou ook een pop van Patricia Paay hebben gemaakt die hij op de markt wilde brengen. 

Het nieuwigheidje van Vlemmix schoot bij Patricia Paay in het verkeerde keelgat. Ze lieten weten not amused te zijn. Paay eiste excuses van Johan en een schadevergoeding van 30.000 euro.

Poppenhandel failliet

Een tijd later is het juist Johan Vlemmix die een flink geldbedrag van Patricia Paay wil zien. Het geruzie tussen de twee zou zo uit de hand zijn gelopen dat het de poppenhandel van Vlemmix de nek heeft omgedraaid.

Volgens de Brabantse ondernemer zou niemand meer zaken met hem willen doen en raakt hij zijn poppen aan de straatstenen niet kwijt. Dat komt volgens Johan Vlemmix door alle negatieve berichten. 

Is muziek de oplossing?

Johan Vlemmix laat maandag weten af te zien van de claim van 200.000 euro. Het is nog de vraag hoe de fikse ruzie met Patricia Paay nu wordt opgelost. 

Anderhalve week geleden liet Johan weten dat de oplossing misschien wel ligt in de muziek. Vlemmix heeft een nummer geschreven en stelt voor om dat samen met Paay op te nemen. De opbrengst kunnen ze dan samen verdelen, liet de Brabander weten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.