Vader OG3NE heeft relatie met fan die jonger dan z'n dochters is

12 augustus 2018 om 11:17
nl
Na het overlijden van zijn vrouw Isolde vorig jaar is Rick Vol, de vader van Lisa, Amy en Shelley van het Fijnaartse O'G3NE weer verliefd. Dat laat hij weten op social media.
Profielfoto van de Bekker Peter
Geschreven door
de Bekker Peter

De liefde spat van de foto die hij en Janine Aarts hebben gepost op Instagram en Facebook. "Je leven oppakken gaat pas lukken als iemand je laat zien en voelen dat er nog een leven is", legt Vol uit op Facebook. "Daarom nu genieten van deze zomervakantie met Janine. " Hij sluit het bericht af met een hartje. 

Ook Janine plaatst de foto op haar social media-accounts. "Sinds korte tijd ben ik zo ontzettend verliefd, gelukkig en dankbaar dat ik van grote betekenis ben in iemands leven", laat zij weten. "Ik ben blij Rick, dat ik samen met jou mag genieten van deze prachtige zomervakantie. "

Inspiratiebron
Isolde Vol overleed begin juli vorig jaar op 48-jarige leeftijd. Ze was ernstig ziek

De moeder van Lisa, Amy en Shelley was de inspiratiebron voor het nummer 'Lights And Shadows' waarmee O'G3NE Nederland in 2017 vertegenwoordigde tijdens het Eurovisiesongfestival. Ze was tot ieders verrassing ook aanwezig in Kiev om haar dochters aan te moedigen

Gelukzalige foto's
Haar overlijden - een paar weken later - kwam hard aan bij Vol. "Wat mis ik jou, mijn lieve Isolde", postte hij begin augustus vorig jaar bij een foto van zijn vrouw op Instagram. "Alleen maar stilte, pijn en verdriet..."

De gelukzalige foto's van Vol en Janine - een groot O'G3NE-fan die jonger is dan Lisa, Amy en Shelley - doen mensen op social media een jaar na het overlijden van Isolde dan ook goed. "Mooi kerel, het leven weer oppakken en genieten", adviseert Ariën van Eijk. "Heel veel geluk samen", wenst Heleene Mackenbach het duo toe. "Zo gegund!" Leandra Beerendonk sluit zich daarbij aan. "Geniet van het leven en elkaar!" 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!