Heel Oeteldonk loopt uit voor de nieuwe prins Amadeiro: 'Wat is hij knap'

3 maart 2019 om 14:54
nl
Het leek wel of heel Oeteldonk was uitgelopen voor de aankomst van prins Amadeiro de 26ste,zondagmorgen om elf over elf op het NS station. De prins kwam daar, traditiegetrouw, met de trein aan. Het perron stond bomvol.
Profielfoto van Rene van Hoof
Geschreven door

De nieuwe prins is Koen Becking, voorzitter van het college van bestuur van de universiteit Tilburg. De nieuwe prins viel goed in de smaak bij het massaal toegestroomde publiek. "Wat is hij knap", zeiden twee vrouwen die voor het station stonden om de prins te verwelkomen. Voor het NS-station was het een zee van rood-wit-gele sjalen. 

 

Wachten op privacy instellingen...

'Zin in'
De prins liet weten er met zijn gevolg veel zin in te hebben om een feestje te bouwen in Oeteldonk. Dat gaat, gezien het enthousiasme van de menigte, vast goed lukken.

Onder meer de revaliderende burgemeester Jack Mikkers was speciaal in zijn rolstoel gekomen, om de nieuwe prins te verwelkomen.

LEES OOK: Nieuwe Prins Amadeiro verwelkomd door burgemeester in rolstoel: 'Fantastisch gevoel om hier te zijn'

Inspectie station
De nieuwe Amadeiro meldde zich met de Sprinter in het NS-station, dat deze dag was omgedoopt tot Oeteldonk Centraol. Het kon niet misgaan, want het station én de trein waarmee de prins arriveerde werden een week geleden nog geïnspecteerd en goedgekeurd. De Sprinter had zich niet eerder in Den Bosch laten zien.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.