Weer doorrijder in Den Bosch, man in elektrische rolstoel aangereden en achtergelaten

DEN BOSCH - Een 48-jarige man in een elektrische rolstoel is dinsdag aangereden door een auto op de Simon Stevinweg in Den Bosch. De automobilist is doorgereden in de richting van het centrum. Het slachtoffer raakte lichtgewond en is onderzocht door ambulancepersoneel.

De politie vermoedt dat de doorrijder in een bruine Renault Captur reed met schade rechtsachter. De politie doet onderzoek op de plek van het ongeluk en er wordt gekeken of er camerabeelden zijn.

Ook doorrijder in juli
Half juli werden in de buurt van het centrum van Den Bosch twee mannen aangereden door een auto en deze reed ook door. Een van de slachtoffers was er na de aanrijding slecht aan toe. Begin augustus gaf de politie camerabeelden vrij van het ongeluk.

LEES OOK: Beelden van doorrijder vrijgegeven na ongeluk waarbij fietser zwaargewond raakte in Den Bosch

Een jongen van 15 jaar uit Vught werd in april aangereden in het centrum van Den Bosch. Het slachtoffer stak te voet de straat over toen de scooter in volle vaart tegen hem aan botste. Door de aanrijding vloog het slachtoffer meters door de lucht en daardoor raakte hij ernstig gewond. Ook de bestuurder van de scooter was hard gevallen. Deze bestuurder werd door een automobilist zijn auto in geholpen en was daarna spoorloos. De verdachte had zich later bij de politie gemeld.

Meer over dit onderwerp:
DEN BOSCH DOORRIJDERS VERKEERSONGEVALLEN