Tweede autobrand in een week tijd in de gemeente Oss, nu gaan twee auto's verloren

BERGHEM - De gemeente Oss blijft geteisterd worden door autobranden. Zaterdagnacht was het raak aan het Moeshof in Berghem. Bij deze brand gingen twee auto's verloren. Dit brengt de balans in een week tijd - na een periode van relatieve rust - op zes auto's die in vlammen opgingen in de gemeente.

Begin deze week brandden al vier auto's uit aan de Kapelsingel en de Medicijnstraat. en begin oktober ging een auto in de Kastanjelaan verloren bij een autobrand.

De toename van de hoeveelheid autobranden is opvallend, omdat het - sinds de politie bij het onderzoek hulp krijgt van specialisten een speciale website lanceerde - een tijd lang rustig was op dit gebied.

Afzetting
Het vuur aan het Moeshof in Berghem werd zaterdagnacht rond vier uur ontdekt. De politie houdt rekening met brandstichting. De brandweer was snel aanwezig, maar kon niet voorkomen dat de twee auto's verloren gingen.

De politie heeft het gebied afgezet met lint en doet onderzoek.

Bestelbus
Op exact dezelfde plek ging 3 augustus ook al eens een bestelbus in vlammen op. Bij die brand raakten twee andere auto's beschadigd.

LEES OOK: Gezinsauto gaat in vlammen op, verjaardag peuter begint in armen van politie

 

Meer over dit onderwerp:
BERGHEM AUTOBRANDEN BRANDEN