Tweede autobrand in een week tijd in de gemeente Oss, nu gaan twee auto's verloren

24 november 2019 om 06:31
Twee auto's gingen bij de brand verloren. (Foto: Gabor Heeres/SQ Vision)
Twee auto's gingen bij de brand verloren. (Foto: Gabor Heeres/SQ Vision)
De gemeente Oss blijft geteisterd worden door autobranden. Zaterdagnacht was het raak aan het Moeshof in Berghem. Bij deze brand gingen twee auto's verloren. Dit brengt de balans in een week tijd - na een periode van relatieve rust - op zes auto's die in vlammen opgingen in de gemeente.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Begin deze week brandden al vier auto's uit aan de Kapelsingel en de Medicijnstraat. en begin oktober ging een auto in de Kastanjelaan verloren bij een autobrand.

De toename van de hoeveelheid autobranden is opvallend, omdat het - sinds de politie bij het onderzoek hulp krijgt van specialisten een speciale website lanceerde - een tijd lang rustig was op dit gebied.

Wachten op privacy instellingen...

Afzetting
Het vuur aan het Moeshof in Berghem werd zaterdagnacht rond vier uur ontdekt. De politie houdt rekening met brandstichting. De brandweer was snel aanwezig, maar kon niet voorkomen dat de twee auto's verloren gingen.

De politie heeft het gebied afgezet met lint en doet onderzoek.

Bestelbus
Op exact dezelfde plek ging 3 augustus ook al eens een bestelbus in vlammen op. Bij die brand raakten twee andere auto's beschadigd.

 

Wachten op privacy instellingen...