Lichaam van vermiste Max Meijer uit het water gehaald in Antwerpen

10 januari 2020 om 20:15
nl
De Antwerpse politie heeft vrijdagavond het lichaam van de vermiste Max Meijer (23) uit Ossendrecht uit het water gehaald. Er zijn volgens het parket geen aanwijzingen van kwade opzet.
Profielfoto van Raymond Merkx
Geschreven door

De politie heeft het lichaam gevonden in de Royerssluis bij de Hogere Zeevaartschool in Antwerpen. Dit is vlakbij de plek waar Meijer voor het laatst gezien is. Hoe hij precies om het leven is gekomen, wordt nog onderzocht.

Stapavond
Max verdween in de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 december in Antwerpen. Hij was daar samen met een vriend gaan stappen. Ze eindigden samen in een kebabzaak aan de Schippersstraat in Antwerpen. Rond vijf uur parkeerde Max zijn auto daar in de buurt, aan de Oudeleeuwenrui, meldt de Gazet van Antwerpen. Rond half zes vertrok Meijer in zijn eentje te voet in de richting van het zogenaamde 'Eilandje', omdat zijn vriend nog wel verder wilde stappen.

Max Meijer werd voor het laatst gezien op de Rijnkaai, langs de Schelde. De familie van Max vertelde aan de Gazet van Antwerpen dat daar nog beelden zijn gemaakt om 6.08 uur.

Sindsdien werd niets meer van hem vernomen. Diverse eerdere zoekacties van politie en familie leverden niets op. Op 2 januari stopte de politie met zoeken.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.