Sam (43) overleed dag na crematie van moeder en oom ook aan corona: ‘We zijn diep verdrietig’

2 april 2020 om 19:08 • Aangepast 14 april 2020 om 10:15
nl
In Vorstenbosch zijn drie familieleden kort na elkaar overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Woensdag overleed de 43-jarige Sam Ramadanovic. Dat was een dag na de uitvaart van zijn moeder Maria (75) en oom Jan (82). Hun overlijden raakt het dorp diep.
Profielfoto van Ferenc Triki
Geschreven door

Sam was trombonist bij muziekvereniging De Notenkrakers in het dorp. Hij was al 33 jaar lid. ‘’Dit is verschrikkelijk. We zijn diep verdrietig. Sam was een echte muzikant. Hij kon meerdere muziekinstrumenten bespelen’’, vertelt voorzitter Frank Geenen van De Notenkrakers.

'We stonden te applaudisseren, terwijl Sam in coma lag'
Hij is verbaasd dat zo’n jong lid de vereniging is ontvallen. ‘’Je zou zeggen dat zo’n jong iemand toch gezonde longen heeft.’’ Ramadanovic is een van de jongste slachtoffers van het coronavirus. Een man tussen de 35 en 39 jaar oud is tot nu toe voor zover bekend de jongste dode.

Wat het extra wrang maakt is dat een dag voor Ramadanovic' overlijden, de uitvaart in het dorp was van zijn moeder en oom. ‘’We stonden langs de kant te applaudisseren, terwijl Sam in coma lag te vechten voor zijn leven. Ze zijn zelfs nog even voor zijn huis gestopt. Hij heeft niets van het overlijden van zijn moeder en oom meegekregen.’’

Vijfde sterfgeval in het dorp
Sam laat een vrouw en drie jonge kinderen achter. De muziekvereniging weet nog niet hoe ze hem kan gaan eren. ‘’We mogen niks met onze vereniging op dit moment in verband met corona. Hopelijk kunnen we voor hem de Last Post spelen.’’

Het is het tweede lid van de club dat binnen een week aan de gevolgen van het coronavirus is overleden. Vorige week overleed bugelnist en medeoprichter van de vereniging Piet Timmers.

In Vorstenbosch zijn tot nu toe vijf mensen overleden aan de gevolgen van het virus .

Lees alles over het coronavirus op onze speciale themapagina.

LEES OOK:

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.