Gedupeerde klanten van Just Welness door coronacrisis nog geen vergoeding, overname uitgesteld

6 april 2020 om 13:21 • Aangepast 13 april 2020 om 09:44
nl
De plannen om de Tilburgse en Bredase filialen van het failliete Just Wellness over te nemen, zijn in de koelkast gezet. Dat laat adviseur André Martens weten, die de overname financieel begeleidt. Ook de tegemoetkoming voor gedupeerde klanten van Just Wellness, blijft even op de plank liggen. "We kunnen nu in deze coronatijd niet de persoonlijke gesprekken voeren om de schade te beoordelen."
Profielfoto van Femke de Jong
Geschreven door

Corona heeft de overnameplannen voor de failliete beautysalons op pauze gezet. "Het is natuurlijk onaantrekkelijk om nu salons over te nemen die hun deuren niet mogen openen vanwege de coronamaatregelen" , legt de adviseur uit. "Maar zodra de deuren weer open mogen, gaan we de overname weer oppakken."

Failliet
De gezondheidsketen Just Wellness moest eind vorig jaar de deuren sluiten, nadat er veel kritiek kwam op de behandelingen. Zo liepen klanten bij het ontharen brandwonden op.

Ook bleven klanten veel langer gebruik maken van waardebonnen dan voorzien. Klanten die een voucher kochten om te ontharen, mochten net zo lang terugkomen totdat er geen haartjes groeiden op ongewenste plekken.

Belofte
Door het faillissement raakten duizenden klanten gedupeerd, omdat ze nog behandelingen tegoed hadden. De Helmondse ondernemer Ali Bahramwand, die naast het failliete filiaal in Eindhoven ook Tilburg en Breda wil kopen, heeft de gedupeerden een tegemoetkoming beloofd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.