Man (35) aangehouden voor aanranden jonge meiden in Hulsel en Casteren, meldt zichzelf bij politie

21 mei 2020 om 12:46 • Aangepast 28 mei 2020 om 12:44
nl
Een 35-jarige man uit Diessen is aangehouden op verdenking van het aanranden van twee jonge meiden van 13 en 18 jaar oud in Hulsel en Casteren. Dat maakte de politie donderdagmiddag bekend.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

De man wordt ook verdacht van twee pogingen tot aanranding in Reusel en Bladel. Volgens de politie heeft de vele aandacht voor deze zaak vruchten afgeworpen.

De verdachte meldde zichzelf donderdagochtend op het politiebureau in Eersel. Hij is meteen aangehouden en wordt verhoord.

Aanrandingen
Het 18-jarige meisje werd op woensdagavond 25 maart iets na zes uur aangerand op de Wagenbroeken in Casteren. Zij werd lastiggevallen tijdens het hardlopen. Het slachtoffer deed aangifte, waardoor de zaak bij de recherche belandde. Anderhalve maand later, op vrijdagmiddag 15 mei, werd op de Molendijk in Hulsel een 13-jarig meisje aangerand.

De dader trok haar ter hoogte van de schuilhut op die weg mee de bosjes in. Hij nam het meisje mee naar een vennetje, zo’n 50 meter verderop, bond haar vast en randde haar aan. Twee voorbijgangers hoorden het meisje gillen en schoten haar te hulp. De dader ging er eerst te voet en daarna in een auto vandoor. De beide voorbijgangers bekommerden zich om het jonge slachtoffer en belden de politie.

Huis doorzocht
De auto waarin de verdachte was gezien is gevonden en in beslag genomen voor verder onderzoek. Daarnaast zal donderdag het huis van de verdachte doorzocht worden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.