Guus Meeuwis én fans 'diep onder de indruk' van eerste optreden in Club Zoveel

2 augustus om 10:04 • Aangepast gisteren om 11:04
Omroep Brabant
Guus Meeuwis voor het eerst op het podium van Club Zoveel. (Foto: Jostijn Ligtvoet Fotografie)
Omroep Brabant
Club Zoveel is zaterdagavond officieel geopend met het eerste optreden van Guus Meeuwis. (Foto: Poppodium 013 / Twitter)
1/2 Guus Meeuwis voor het eerst op het podium van Club Zoveel. (Foto: Jostijn Ligtvoet Fotografie)
'Ik ben nog steeds diep onder de indruk'. Dat zegt Guus Meeuwis zondag op de ochtend na zijn eerste optreden in zijn Club Zoveel, zoals poppodium 013 in Tilburg de komende tijd heet. Dit nu de zanger er de komende tijd zeker 38 concerten geeft. Zaterdagavond was de aftrap van de reeks concerten.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door
Sandra Kagie

Voor dat optreden gaf Guus al aan te verwachten dat het heel bijzonder zou gaan worden. En die verwachting is voor de zanger uitgekomen, zo blijkt uit zijn reactie op Instagram. "Wanneer zingen en dansen vervangen worden door aandacht, lachen, luisteren, voelen en delen dan kan stilte oorverdovend en de mooiste zijn. Net als het applaus daarna", schrijft hij.

Wachten op privacy instellingen...

Ook geeft hij aan zich te verheugen op de shows die nog gaan komen. En dat geldt voor veel van zijn fans, zo blijkt uit de reacties onder het bericht. 'Zin in vanavond', schrijven meerdere Guus-fans bijvoorbeeld. 'En nog een paar nachtjes slapen en dan mogen wij' of 'tot vanavond Guus'.

'Zo mooi, zo bijzonder'
Ook fans die er zaterdagavond al bij waren, geven aan te hebben genoten van Guus in de intieme setting van Club Zoveel. 'Het was geweldig om erbij te zijn' , 'Zo mooi, zo bijzonder!', 'Dank je wel voor een prachtige avond', 'Het was fantastisch. Dank, dank, dank ', 'Het was anders! Het was intiem! Het was mooi!' en 'De stilte was heel bijzonder', zijn enkele van de reacties.

De Tilburger laat in zijn eigen club voor het eerst zijn nieuwe album Deel Zoveel horen. Er is iedere avond plek voor vierhonderd bezoekers. Het idee ontstond toen al zijn shows werden gecanceld vanwege het coronavirus.

Voorlopig 38 shows
Guus geeft de concerten ‘zolang er belangstelling voor is’ en zolang de RIVM-richtlijnen het toestaan. Voorlopig staan er 38 shows gepland, waarvan een groot deel al uitverkocht is.

LEES OOK:

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...