Auto staat al dagen geparkeerd zonder te betalen met bonnenregen als gevolg

6 augustus 2020 om 10:26 • Aangepast 13 augustus 2020 om 11:14
nl
Er is bijna geen plek meer onder de ruitenwissers van een grijze Skoda in Oisterwijk. Al ruim twee weken regent het bekeuringen voor deze Poolse auto waarvoor geen parkeergeld betaald is. Sinds 21 juli zijn zeven bekeuringen van 62,45 euro uitgeschreven, al 437,15 euro in totaal.
Profielfoto van Noël van Hooft
Geschreven door

Op een parkeerplaatsje aan het Stroomdalpad vlakbij het Lindepark in Oisterwijk staat de Skoda met Pools kenteken. De auto is sinds de eerste bekeuring niet aangeraakt leert een blik in de auto. Chips, rottend fruit, flessen drinken en een verpakking van een coffeeshop liggen in de wagen.

De eerste naheffing voor de parkeerbelasting is van 21 juli. Daarna is een ijverige boa van de gemeente Oisterwijk nog zes keer komen kijken. Telkens werd 61 euro uitgeschreven voor het niet betalen en 1,45 euro naheffing voor het parkeren.

Op vakantie of verdwenen?
Er zit ook nog een extra briefje onder de ruitenwisser. Daarop staat dat de eigenaar van de auto vijf dagen de tijd heeft om aan te tonen dat hij wel betaald heeft. Maar het lijkt erop dat de eigenaar op vakantie is of helemaal niet meer terug komt om zijn auto op te halen.

De boetes waren helemaal niet nodig. Driehonderd meter verderop had de bestuurder het voertuig gratis kunnen parkeren.

De Skoda staat op een afgelegen parkeerplaatsje (foto: Noël van Hooft).
De Skoda staat op een afgelegen parkeerplaatsje (foto: Noël van Hooft).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.