'Drama voor Arjen Robben tegen PSV, maar hij komt zeker terug', zegt Willy van de Kerkhof - Omroep Brabant

'Drama voor Arjen Robben tegen PSV, maar hij komt zeker terug', zegt Willy van de Kerkhof

14 september 2020 om 08:52 • Aangepast 21 september 2020 om 08:24
nl
"Een verademing." Zo noemt Willy van de Kerkhof het spel van PSV zondag in Groningen tegen de plaatselijke FC. "Technisch zeer begaafd en snel", zegt de oud-PSV'er enthousiast over het spel van de Eindhovenaren die met drie punten van het veld stapten dankzij een 1-3 overwinning. Zoals velen had ook Willy uitgekeken naar de rentree van Arjen Robben in de Eredivisie. Dit uitgerekend tegen zijn oude club PSV.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door
Sandra Kagie

Robben moest echter al na een half uur spelen geblesseerd afhaken. "Een drama. Maar hij komt zeker terug", zegt Willy maandagochtend in het programma Wakker! op Omroep Brabant radio. "Hij speelde goed. Ik heb hem niet op een fout kunnen betrappen. Ik hoop dat hij snel herstelt."

Broer René is net als Willy blij dat er weer gevoetbald wordt. "Heerlijk, heerlijk", zegt hij. Het spel van PSV noemt hij 'niet slecht'. "Ze bereiken langzaam de vorm die de trainer wil", houdt hij zich in tegenstelling tot Willy iets meer op de vlakte.

Willem II
De nederlaag (2-0) van Willem II in en tegen Heerenveen hoeft volgens René geen gevolgen te hebben voor de prestaties van de Tilburgers in Europa. Woensdag speelt Willem II de kwalificatiewedstrijd voor de Europa League tegen Progrès Niederkorn in Luxemburg. "Dat moet haalbaar zijn", zegt hij.

Het spel van de Tilburgers tegen SC Heerenveen vond hij namelijk 'niet slecht'. "Maar de kansen die ze krijgen, moeten ze wel benutten."

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.