Video

Amber Alert voor vermiste Celine (15) die bij onbekende man in de auto stapte

28 oktober 2020 om 18:40 • Aangepast 29 oktober 2020 om 16:28
nl
De vermiste Celine (15) uit Berghem blijkt vlakbij haar huis te zijn opgepikt door een man in een geel-groene Kia Picanto. De politie deelt woensdagavond foto's van de man en de auto. De politie heeft daarnaast een Ambert Alert verspreid vanwege de vermissing. Dat gebeurt alleen als de politie vreest voor het leven van een ontvoerd of vermist kind. Volgens de politie is Celine mogelijk 'in zorgwekkend gezelschap'.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

De familie van Celine en de politie maken zich ernstig zorgen. Het meisje verdween afgelopen vrijdag vanaf haar moeders huis aan de Schoolstraat in Berghem. Zondag werd er al een Vermist Kind Alert verspreid. Een Amber Alert wordt maar één of twee keer per jaar landelijk verspreid als de politie denkt dat een vermist kind in levensgevaar is. Dat gebeurde woensdag.

Er gaan verhalen rond dat Celine onder dwang is meegenomen en dat ze in Groningen verblijft. De politie is op de hoogte van dit scenario en onderzoekt dat ook. Het is niet duidelijk wat deze man met die geruchten te maken heeft.

Moeder Joke en stiefvader Roberto noemen het nieuwe aanknopingspunt 'een lichtpuntje'. "Het geeft toch een beetje hoop", vertellen ze. Ze hebben geen flauw idee wie de man is en hebben hem nog nooit gezien. Ze hopen dat er snel meer tips komen.

Politie-oproep
De politie wil 'heel graag' weten wie deze man is die Celine in die Kia Picanto (bouwjaar 2004-2007) ophaalde. "Bent u deze man of weet u wie deze man is? Of heeft u de auto zien rijden of weet u van wie deze auto is? Of herkent u de man in combinatie met de auto? Neem dan contact met ons op", zegt de politie.

Celine is vrijdag mogelijk vertrokken met deze man. (foto: politie).
Celine is vrijdag mogelijk vertrokken met deze man. (foto: politie).

Omroep Brabant sprak eerder met de familie van Celine. Zij zijn al dagen ten einde raad. Het is nog niet duidelijk of de foto's van de man zijn verspreid naar aanleiding van een tip of politieonderzoek.

Moeder Joke over de vermissing van haar dochter:

LEES OOK:

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.